Fisher1985 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 U nas w Kole był gość, nazwę to Coperfield . Wystrzelił na starcie jak Bolt bez siatki na ryby ,podkreślę że nie miał plecaka ani torby tylko kamizelkę... wrócił z kompletem Okoni w pięknej siatce po niespełna godzinie łowienia. Takich sytuacji sporo w naszym Okręgu-tylko po co...??Pozdrawiam wszystkich walczących o złote Kalesony i wedki za 100 zł ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 I tu byś się zdziwił. U mnie siatki nie zobaczysz bo mam z obręczami z miękkiego materiału i zwijają się w ósemkę więc siatka jest średnicy dłoni i mieści mi się w małej kieszeni na plecach kamizelki. Znaczy oszust jestem? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Polecam oglądnąć na YT Perch Fight. Dwie łodzie w różnych rejonach Szwecji, dwie w Holandii. Pomijając lokowanie produktu i rejestrowanie przez kamerzystów, widać rywalizację i dobrą zabawę uczestników. Można? Można. Aż się dziwię, że na forum nikt nie wpadł na pomysł zrobienia takich korespondencyjnych zawodów w gronie kilku znajomych wędkujących w tym samym czasie, w różnych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) ... można TWÓRCY4410 postówLokalizacjaLubuskieImię:MaciejNazwisko:JagodzińskiNapisano wczoraj, 23:14Wziąłem udział w zawodach on-line, ma fb kanał Krzywa Wędka. W tym tyg dostałem identyfikator i byłem 3x po 1.5h nad wodą. Dziś w końcu padł przyjemniaczek. Wyjazd o 5.30, łowienie przed świtem. Kochać to nie zawsze znaczy to samo Wziął na koze. Kij to ultralight 4lb xf z bb custom rods, dziś pierwszy dzień nad wodą. Hol... hmmmmm bajka. 45cm Edytowane 28 Października 2018 przez BOB1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Polecam oglądnąć na YT Perch Fight. Dwie łodzie w różnych rejonach Szwecji, dwie w Holandii. Pomijając lokowanie produktu i rejestrowanie przez kamerzystów, widać rywalizację i dobrą zabawę uczestników. Można? Można. Aż się dziwię, że na forum nikt nie wpadł na pomysł zrobienia takich korespondencyjnych zawodów w gronie kilku znajomych wędkujących w tym samym czasie, w różnych miejscach.Impreza o której piszesz to nie perch fight ale perch pro. A tu kolejne polskie korespondencyjne zawody: https://www.facebook.com/pages/category/Event/Virtual-Fish-Fighters-426975007788297/ Edytowane 28 Października 2018 przez karkoszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Fakt, przejęzyczyłem się. Pewnie to efekt oglądania Pike Fight ostatnimi czasy. A na rodzime zawody się nie natknąłem, bo jakiś taki niefejsbukowy jestem. Ale to przyjemne, że są ludzie czujący tę zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) Dobrze się czujesz ? A jak Ci odpowiem że tak? dobrze wiesz o co chodziło. wiem że takiej nie miał bo wrócił z taką której nie da się złożyć jak transformersa . Gratuluję super siatki pozdrawiam połamania✌I tu byś się zdziwił. U mnie siatki nie zobaczysz bo mam z obręczami z miękkiego materiału i zwijają się w ósemkę więc siatka jest średnicy dłoni i mieści mi się w małej kieszeni na plecach kamizelki. Znaczy oszust jestem?Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Nalegam na wyrażanie się z większym szacunkiem dla swego rozmówcy. Edytowane 30 Października 2018 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Żałosne to jest koleś prowokuje bo ma pewnie zły dzień a mi się obrywa heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Żałosne to jest koleś prowokuje bo ma pewnie zły dzień a mi się obrywa heheh Jeden prowokacyjny Twój "występ" usunąłem. Wolałem to od karania.Kolejny nieuprzejmy wpis - poprosiłem o szacunek dla rozmówcy. Jeśli według Ciebie "koleś" jest wyrazem szacunku dla rozmówcy, to muszę zwiększyć siłę mojej perswazji. Za łamanie pierwszego punktu naszego Regulaminu otrzymujesz punkt ostrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi