slawek_2348 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Kusi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Byłem nad tym jeziorem w październiku 2020 i chyba nie dam drugiej szansy. Najsłabszy wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 ... Wsierpniu masz szanse na piękne okonie - mój rekord z tego jeziora to 49 cm a trafiliśmy kiedyś we wrześniu na takie okoniowe żniwa, że codziennie łapaliśmy po kilkadziesiąt okoni ponad 40. Nie żartuje - kilkadziesiąt. Ale to na Storsjön? Na głębokim? My nie złapaliśmy tam nigdy dużego okonia czy na Rammen (tam to i owszem) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Byłem nad tym jeziorem w październiku 2020 i chyba nie dam drugiej szansy. Najsłabszy wypad. Październik 2020 rzeczywiście był słaby. My byliśmy w pierwszym tygodniu.Mi się wprawdzie udało złapać swoją sandaczową życiówkę (93 cm) ale generalnie w ciągu całego tygodnia łapaliśmy niewiele. Jeden dzień był jakiś taki trochę lepszy, zamknięty kilkunastoma sztukami, ale rozmiarowo bez szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) ... Wsierpniu masz szanse na piękne okonie - mój rekord z tego jeziora to 49 cm a trafiliśmy kiedyś we wrześniu na takie okoniowe żniwa, że codziennie łapaliśmy po kilkadziesiąt okoni ponad 40. Nie żartuje - kilkadziesiąt. Ale to na Storsjön? Na głębokim? My nie złapaliśmy tam nigdy dużego okonia czy na Rammen (tam to i owszem) .Ja na Rammen nigdy nie popłynąłem Mimo, że w okolicach przesmyku byłem na każdym wyjeździe po klika razy, to jakoś świadomość, że nie ma tam sandaczy skutecznie mnie za każdym razem zniechęcała do płynięcia tam Okonie łapałem tylko na samym Storsjon. Edytowane 2 Maja 2021 przez kruz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 17 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 Panowie czy na jeziorze Storsjön licencje można wykupić prywatnie od gospodarza czy tylko przez agencje turystyczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin70 Opublikowano 17 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 (edytowane) Możesz kupić przez ifiske: https://www.ifiske.se/en/fishing-storsjon-vatternsjoarna-hedstrommen.htm Jest więcej jezior o tej nazwie. Edytowane 17 Stycznia 2024 przez Marcin70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 17 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 (edytowane) Ja naStrorsjon koło Edsbruk.Nie moge znalasc na iFiske. Edytowane 17 Stycznia 2024 przez pingvinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 17 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 Tylko przez agencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 17 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 Aby uzyskać informacje, rezerwacje i zapytania cenowe, prosimy o kontakt z gospodarzem wędkarstwaMartina Malmingera. Telefon: +46 70 293 89 80 Prosimy o kontakt z naszymi agentami w sprawie rezerwacji z następujących krajów: Rezerwacje z Polski prosimy kierować do Eventur Fishing & Travel. Rezerwacje z Czech i Słowacji prosimy kierować do Biura Podróży PEPA. Rezerwacje z Francji oraz od osób francuskojęzycznych ze Szwajcarii, Belgii i Luksemburga prosimy o kontakt: Szwecja Połowy drapieżników: spf.fiskeresor.ab@gmail.com Telefon: +46 738 567 353 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin70 Opublikowano 17 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 https://www.winas.se/lang-EN/vinas-fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 A tak a pro...jakieś doświadczenia z ostatnich lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Ja o 2023 niewiele napiszę bo w ciągu tygodniowego pobytu (koniec czerwca)- z uwagi na pogodę (wiatr) -dało się połowić w toni wieczorem tylko dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 15 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 Ja naStrorsjon koło Edsbruk.Nie moge znalasc na iFiske.Pozwolenie, 500 sek/tydzien kupujesz na miejscu u Martina. Ale noclegi tylko przez Eventur. Martin nie sprzeda samego pozwolenia jesli nie spicie w jego domkach. Dosc restrykcyjnie podchodzi do ilosci lodzi jakie mogą plywac po jeziorze. Chyba tylko 7 łodzi moze plywac w tym samym czasie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi