pitt Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 co sadzicie o takich zabawkach? ja np. uwielbiam, tylko ceny mroza czasami krew w zylachhttp://www.spro.nl/DE/hotitem_september2006.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 PItt jest dokladnie tak jak mówisz. Wszystko pięknie, tylko ta cena... A tak swoją droga to nasz Siudak pracuje (chyba) nad bardzo ciekawa przynetą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 no, nie tylko siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 tylko cicho siedza i sie nie chwala...przyjdzie nam chyba poczekac jeszcze troche... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 co sadzicie o takich zabawkach? ja np. uwielbiam, tylko ceny mroza czasami krew w zylachhttp://www.spro.nl/DE/hotitem_september2006.asp Pitt, bardzo lubię łowić na swimmbaity. Do takich zabawek kijek sporej mocy 2 oz. i długości ponad 7' i na szczupaki jest przepięknie! Ostatnio dorwałem katalog przynęt na 2006, ktore zostały wprowadzone do oferty na terenie Japonii. Było tam tyle swimmbaitów, że głowa boli - byłem pod wrażeniem i to ogromnym. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 wcale sie nie dziwie, to swietne przynety, zwlaszcza na zarosniete stoki i plytkie zatoki, moznaby zapomniec o jerkach ...gdyby sie ich tak nie kochalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Swimmbait'y są przepiękne. Pracują rewelacyjnie.To przynęta, która bardzo dobrze naśladuje naturalne ryby.Gdyby nie ich cena to pewnie miałbym ich więcej niż jerków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 no własnie, widzialem w akcji te przynety na japońskich stronach internetowych. Na ceny tez zwrócilem uwagę. powiedzcie mi tylko czemu sa takie drogie i czy można je kupic w polsce?Jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pitt
co sadzicie o takich zabawkach? ja np. uwielbiam, tylko ceny mroza czasami krew w zylach
http://www.spro.nl/DE/hotitem_september2006.asp
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi