kilerpulawy Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam nie wiem czy dobry dział wybrałem je?źeli nie to proszę mod?łw o przeniesienie. Mam pytanie do u?źytkownik?łw tej kamizelki. Czy jest pojemna tzn czy portfel na obrot?łwki wejdzie w kt?łrąś kieszeń, czy pudełko np RH-104 czyli 190/110/48mm zmieści się do kieszeni, czy wygodnie się nosi, czy kieszenie dobrze się u?źytkuje. Potrzebuje opinii bo spodobała mi się i wygląda na dość fajnie zrobioną. U?źytkuje teraz zwykła kamizelkę Graffa muchową i mieszczą się w nią tylko te najmniejsze podw?łjne pudełka no i mało kieszeni. Jak coś zwaliłem w poście to proszę mod?łw o przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 U?źytkownik?łw tej kamizeli prawdopodobnie jeszcze nie będzie poniewa?ź ten model płynie dopiero z Chin, fizycznie w PL jeszcze niedostępny. S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ale jest ona ju?ź dostępna w PL za 175zł więc cena przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Nie jest dostępna fizycznie, jest oferta w Basie ale produkt jest na razie fizycznie niedostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 hmm nie wiem jak to jest bo nie dzwoniłem do nich ale w bassie jest napisane ?źe dostępna, jest jeszcze w topfish dostępność w ciągu 5dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Najwcześniej będzie dostępna za 3-4 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 aha dzięki za informacje no nic w takim wypadku trzeba czekać i chyba zam?łwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi