Skocz do zawartości
  • 0

Wciagarka kotwicy Minn Kota Deckhand 40

Sandre

Pytanie

Witam. Czy któryś z kolegów używających ww dość popularna windę miał już problem że sprzętem? Mój polega na tym że coś czasami nie styka i nie chce wyciągać kotwy. Kiedyś rozmawiałem z którymś z kolegów na zawodach i mówił że tam się coś tam dość często wymienia, ale już nie pamiętam co i nie pamiętam z kim o tym rozmawiałem :) pomożecie, może jakieś namiary na sklep z częściami do tego ustrojstwa??

Edytowane przez Sandre

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Najrozsądniejszym rozwiązaniem jest znalezienie sprawnego elektronika który wstawi na płytkę podstawki przekaźników. Jest z tym trochę zabawy, ponieważ płytka jest drukowana

obustronnie. Potem awaryjna wymiana przekaźnika zajmuje chwilę i kosztuje grosze.

Widać Paprykarz-u że wiesz co w trawie piszczy

Mam pytanie, szukam windy do kotwicy i zastanawiam się nad minn kota deckhand 40 lub

Stronger 35 pro

Która lepsza według ciebie? Szukam takiej żeby kotwica nie leciała z impetem i nie waliła w dno

• 0

Mam polecam. Dodałem pilot bezprzewodowy i jest jeszcze wygodniej. Działa bez najmmiejszych problemów.

Długo użytkujesz ? Bezprzewodowy dołożyłeś jakiś uniwersalny, np od wyciągarki do aut terenowych ? Dzwiga 14 kg kotwicę bez problemu czy lepiej lżejszą założyć ?

• 0

Zakładałem takie coś jak poniżej. Mam sterowanie z przodu, przy rumplu i na szyi ????

Mam kotwicę dokładnie 14kg. targa to bez najmniejszego problemu. Stojąc w rzece, w nurcie, bez problemu najpierw łódkę (Semper 440) ciągnie do góry, dopiero potem podnosi kotwicę.post-53938-0-31237300-1628859347_thumb.jpeg

post-53938-0-15633500-1628859356_thumb.jpeg