mario241079 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Witam, mam problem z tą echosondą . Nie wiem jak ją połączyć z aku żelowym. Wystają tam 4 kabelki 4 kolory : pomarańczowy , żółty, niebieski i jasno zielony. Czy ktoś podpowie gdzie tu plus i minus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Te kolorowe zostaw w spokoju. Tak to powinno wyglądać mniej więcej, podłączasz tylko czarny i czerwony. http://graphiko.co/lowrance-elite-5x-wiring-diagram.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario241079 Opublikowano 12 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Dzięki poszło. Ale kumple kumpla nieżle popitolili kable coś im nie poszło i czerwony z czarnym kabel gdzieś w środku posiali. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mario241079
Witam, mam problem z tą echosondą . Nie wiem jak ją połączyć z aku żelowym. Wystają tam 4 kabelki 4 kolory : pomarańczowy , żółty, niebieski i jasno zielony. Czy ktoś podpowie gdzie tu plus i minus?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi