Soldier82 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Witam WSZYSTKICH. jestem nowy na forum i chce zacząć przygodę z castem. zestaw castingowy ma slużyć do cięższych przynęt szczupakowych. Do tej pory łowiłem tylko zwykłym spinem. moge zakupić ten kręcioł w dobrej cenie i tu moje pytanie. czy nada się do jerków od 30-40 g w górę, może ktoś wię jakie jest jego minimum... nadmienie, że orientuję się że jest zabezpieczony przed działaniem słonej wody ale w moim mniemaniu to tylko plus (może będą szkiery). proszę o pomoc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Tego modelu nie znam ale na podstawie doświadczeń z innym modelem tej generacji (ABU REVO4 X-W-L), można się spodziewać, że 20-100gr ogarnie. Jako, że jest to nowość pozostaje pytanie: jak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Mam jedynkę bodajże. Stówkę z palcem obsłuży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier82 Opublikowano 14 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 BOB1 a ile czasu już uzytkujesz tego swojego i z jaką częstotliwością?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier82 Opublikowano 14 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Novis a jego dolna granica?? próbowałeś cos w tej materii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 BOB1 a ile czasu już uzytkujesz tego swojego i z jaką częstotliwością??W tym roku się pojawił więc jest to pierwszy sezon. Intensywność słaba, ale zaliczył bez problemów, solankę szkierów Finlandii i Szwecji (dwa tygodniowe, intensywne młócenie) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Novis a jego dolna granica?? próbowałeś cos w tej materii?? Jest przypięty do kija, gdzie dolna granica niespecjalnie mnie interesuje. Ale myślę, iż przy odpowiednim kiju będzie zbliżona do możliwości Revo S, SX, STX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier82 Opublikowano 15 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolyn91 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Witam.Zastanawiam się nad abu garcia revo4 inshore ma to być mój 1 casting chcialbym sie dowiedziec czy warto ? Bede użytkował go do gum mniej wiecej 100 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeso Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Witam.Zastanawiam się nad abu garcia revo4 inshore ma to być mój 1 casting chcialbym sie dowiedziec czy warto ? Bede użytkował go do gum mniej wiecej 100 g Mili panowie z popularnego szwedzkiego sklepu wyjaśniali mi, że spokojnie nada się i do 120g. Jak z żywotnością, ciężko powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi