przemow Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Nie znalazłem podobnego tematu więc zakładam nowy. Jeśli taki istnieje proszę moderatorów o połączenie. Bardzo dziekuję Arkowi @Rheinangler za okazaną , nic nie związaną z wędkarstwem i bezinteresowną pomoc.Z Arkiem nie znałem się wcale, poprosiłem o przysługę i bez problemu ją otrzymałem ( choć na jerku różnie z tym jest niestety).Poświęcił w mojej sprawie swój czas i trochę nerwów :-) Arek jeszcze raz dzięki :-) Oczywiście Arek nie jest jedyną osobą z forum która mi i nie tylko mi pomogła ( innym też dziękuje ale Arkowi z racji odległości podziękować nie mogę inaczej :-) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Fajnie wiedzieć, że są jeszcze normalni ludzie No i w końcu jakiś sensowny, nie biznesowy temat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi