Pyzdra Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Kijek zbudowany na blanku St.Croix 2M66MHF scII 20-50lb 3/4-3oz.Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Niezła armatka Bardzo ładnie wykonana rekojeśc i ładnie położony lakier Tak trzymaj Napisz coś o zboreniu ,jakie i ile przelotek, no i czy zbroiłeś wszystkie górą ,czy może spiralnie. Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyzdra Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Spiralka bardziej pasuje mi do lżejszych wędek,więc wszystkie poszły górą!Blank został skrócony do 180cm (do jerkowania jak dla mnie to najlepsza długość)Przelotki-6+szczyt,wszystkie sic-i Później jeszcze takie wariactwo wpadło mi do głowy Uplhttp://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=post&reply_t o=312679&oaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Może jednak okrągłe Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Pogratulować.Jednak forum i zima pozytywnie wpływa na rodbuilerów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyzdra Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Pogratulować.Jednak forum i zima pozytywnie wpływa na rodbuilerów . To prawda!J.pl to kopalnia wiedzy dla młodych rodbuilerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Miło poczytać takie rzeczy, no i pooglądać Fajny pomysł z tymi rączkami, sam kijek oczywiście też - będą następne ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyzdra Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Po głowie chodzi mi kijek pod klenio-jazie,ale zobaczę jak będę stał finansowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 No to żeby trochę ułatwić, wątek dodaję do Galerii Użytkowników ( masz zniżki z tego tytułu w dwóch pracowaniach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi