mako Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Witam! Czy ma lub miał ktoś z was do czynienie z TEAM DAIWA-Z BIGBAIT SPECIAL??Jak wrażenia z użytkowania i jak z jakością???Dzięki za ewentualną odp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 wrazen z dluzszego uzytkowania nie moge tobie napisac, bo kilka godzin z tym kolowrotkiem to za malo, ale moge napisac jakie odnioslem wrazenie po jednym dniu lowieniato kolowrotek z dobrym hamulcem zarowno rzutowym jak i walki no i z duza pojemnoscia szpuli, ma 'dosyc szeroka' korbke, najdluzsza jaka znam w seryjnym multiplikatorze, a przynajmniej mialem takie subiektywne wrazenie, mechanicznie bardzo dobrze spasowany, zadnych luzow itpcena jest dosyc skutecznie odstraszajaca, za te pienidze mozna kupic dwa mocne multiplikatory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Witam! Czy ma lub miał ktoś z was do czynienie z TEAM DAIWA-Z BIGBAIT SPECIAL??Jak wrażenia z użytkowania i jak z jakością???Dzięki za ewentualną odp... A w jakich przypadkach chciałbyś z niego korzystać? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Zastanawiałem się jak z tym modelem jest???Chcę ściągnąć kręcioła do cięższych przynęt, ale niski profil (zakres przynęt około 40- 70g), mogę wyjąc taki kręcioł z około 650 zeta (w przeliczeniu)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 wabiki od 40-70 gram obskoczysz prawie kazdym mlynkiem, do tego nie trzeba big baita-z special to w zasadzie kolowrotek do ciezkich swimbaitow i ciezkiego 'jigowania' ale nadaje sie rowniez do jerkowania, dlaczego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Zastanawiałem się jak z tym modelem jest???Chcę ściągnąć kręcioła do cięższych przynęt, ale niski profil (zakres przynęt około 40- 70g), mogę wyjąc taki kręcioł z około 650 zeta (w przeliczeniu)... słodka woda czy słona np. szkiery? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Moje obawy są spowodowane przygodami ze stałą szpulą i efektami cięższej orki i zwłok które czasem zostawały z sredniego lub tańszego kręcioła...Co do stałej szpuli swoje zdanie już mam, a ponieważ nie lubię wydawać pieniędzy dwa razy (kupowanie tańszych modeli na próbę lub przez oszczędność zraziło mnie skutecznie do pozornego oszczędzania), a o tym modelu niestety zbyt wiele sobie nie poczytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Myślę że w 80% słodka, być może jakieś wypady do Szwecji lub płn Niemcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 za 220 bucksow mozesz go kupic, dopiero teraz przeliczylem, to juz calkiem inna cena ... a gdzie tak za darmo daja? na szkiery sie nie nadaje, fresh water only ps. obejzyj sobie dawia coastal inshore, moze zmienisz zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Właśnie dlatego moje zainteresowanie, bo dostałem do wyboru od zaprzyjaźnionego sprzedawcy min. ten kołowrotek jako premię za dotychczasowe zakupy... Oczywiście po specjalnej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Czy czasem nie wiesz jakiego odpowiednika w Kraju Kwitnącej Wiśni ma Dawia Coastal Inshore??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 chyba zadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 @mako podzielam opinię pitta, kazdym dobrym niskimprofilem będziesz mógl łowić przynetami 40-70 g. dziś rzucałem 100g ciżarkiem i nioc z łego się nie stało. Mam tylko jedno pytanie czemu Daiwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Przypuszczam że rzucać można każdym castingiem w tym przedziale przynęt tylko jak długo A czemu Daiwa? Z powodu dostępności cenowej i przyzwyczajeń ze stałej szpuli (tylko Daiwa) choć nie mam doświadczenia z niskim profilem to słyszałem niezbyt pochlebne opinie o Daiwie w castingu i dlatego moje pytanie łowiący multikami polecają mi model z Shitmano i choć wiem że castingowe robią dobre kołowrotki to jednak mam lekkie uprzedzenia do tej Firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Przypuszczam że rzucać można każdym castingiem w tym przedziale przynęt tylko jak długo Very HappyA czemu Daiwa? Z powodu dostępności cenowej i przyzwyczajeń ze stałej szpuli (tylko Daiwa) choć nie mam doświadczenia z niskim profilem to słyszałem niezbyt pochlebne opinie o Daiwie w castingu i dlatego moje pytanie łowiący multikami polecają mi model z Shitmano i choć wiem że castingowe robią dobre kołowrotki to jednak mam lekkie uprzedzenia do tej Firmy. Jeśli chodzi o Shimano to w większości przypadków możesz brać w ciemno. Dla mnie multiki tejże firmy prezentują najwyższy poziom. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi