W tym sezonie obserwowałem wskazania barometru w domu i godziny aktywności ryb. Jednak mogłem sobie tylko po fakcie to zauważyć. Macie pomysł (niezbyt drogi i nie zajmujący wiele miejsca) by mieć ze sobą barometr na rybach? Jeżeli tak to czego szukać? Zegarka, komórki z barometrem...?
Pytanie
Sławek
W tym sezonie obserwowałem wskazania barometru w domu i godziny aktywności ryb. Jednak mogłem sobie tylko po fakcie to zauważyć. Macie pomysł (niezbyt drogi i nie zajmujący wiele miejsca) by mieć ze sobą barometr na rybach? Jeżeli tak to czego szukać? Zegarka, komórki z barometrem...?
Top użytkownicy dla tego pytania
8
5
3
3
Popularne dni
1 Sty
14
2 Sty
6
2 Lis
6
6 Lut
6
Top użytkownicy dla tego pytania
skiner 8 odpowiedzi
sero1975 5 odpowiedzi
MarasR 3 odpowiedzi
Tresor 3 odpowiedzi
Popularne dni
1 Sty 2021
14 odpowiedzi
2 Sty 2021
6 odpowiedzi
2 Lis 2012
6 odpowiedzi
6 Lut 2012
6 odpowiedzi
Popularne posty
Pietruk
Tresor, jak obejrzysz specyfikację telefonów na rynku to się okaże że niewiele marek oferuje w telefonie sensor barometryczny. Na szybko niektóre iPhone, Samsung i i Sony. Ja akurat mam Sony i tą ap
sneyks123
Heja, sorry za złotą szuflę, ale może komuś się przyda. Szukałem i porównywałem sporo rozwiązań (smartwatche, stacje pogodowe,aplikacje), i wychodzi że najlepsza opcja to po prostu czujka w telefonie
Opublikowane grafiki
59 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi