pit1982 Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 (edytowane) Witam Czy jest na forum ktoś kto namaluje na płótnie karytaturę ze zdjęcia Edytowane 14 Października 2018 przez pit1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Wątpię, żeby ktoś potrafił namalować coś na płutnie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Mamy profesjonalnego malarza na forum ale karykatura to chyba byłby dla niego krok wstecz: http://jerkbait.pl/topic/72581-hand-made-janus-softjerks/#entry1883664 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Podejrzewam że na prace Janusza to mnie nie stać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Nie nazwał bym się malarzem pomimo tego, że też ukończyłem warszawską ASP Podeślij to zdjęcie bo po prostu zaciekawiłeś mnie (co nie znaczy, że podejmę się zadania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Robertowi pewnie i tak wyszedłby retro-multik (zgodnie z tekstem niżej) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Dodaj zdjęcie a zobaczymy co będzie dalej, może coś Ci wymyślę , moja pani5 maluje ale czy się zgodzi zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Co oznacza 5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Widocznie imiona się powtarzają i żeby się połapać przeszedł na numerację , kto bogatemu zabroni? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Sławcio jak zwykle konkluzja w punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi