platynowłosy Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Panowie, który krakowski sklep warto odwiedzić. I gdzie on się mieści. Mam parę godz wolnego. Pozdrawiam. Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Bywałem kiedyś ... Głowatka i Barwena były niemal stałymi punktami wizyty w mieście. Nazw ulic nie pamiętam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 starowiślna (a właściwie jakaś boczna kilka metrow w bok od niej) i limanowskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 15 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 dzięki Panowie Byłem w Głowatce i kasy troszkę zostawiłem.Adres to Starowiślna 40, ale wejscie jest nie na tej ulicy tylko w 1 w lewo. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Ja lubię do fishpoint jeździć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi