Kuba Standera Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Link od kolegi z Galway.Świetny film, jakby troche komentarz do - dlaczego robię to co robię, wątku Migotki http://www.globalflyfisher.com/video/steelhead-family Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 No to ja już wiem skąd ten zwrot na klejonki... To jeden z moich ulubionych filmów dostępnych w necie.Bob Clay i jego Kispiox River oraz znak firmowy dwuręczne bamboo. To po tym filmie zacząłem interesować się spey na poważnie. Tak kontynuując wątek filmowy polecam wszystkim film Jemasa Proseka inspirowany książką Izaaka Waltona - the compleat angler. Magiczna, piękna, niemalże epicka opowieść o wędkarstwie muchowym i tęsknocie za tym co przeminęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Tak, ten drugi film jest świetny. Dzięki za przypomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi