Guzu Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ryba zlowiona we Wloszch, za darkfishingforum z UK. 62 lb czyli 28 kg. Niestety nie dysponuje wieksza iloscia informacji. Ciekawe czy zlowiona z belly boata widocznego na drugim planie ? . Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 O tym łowcy wspominał Piotr Piskorski w którymś WW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 F#ck, man, aaa... marzenie! a z oponki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ku**a forfiter... Ładnie musiał go na tej dętce pociągać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ku**a forfiter... Ładnie musiał go na tej dętce pociągać. Podobno dluzszy niz 4 feet szwagier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 W tym numerze jest o tym gościu z Włoch . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ku**a forfiter... Ładnie musiał go na tej dętce pociągać. Podobno dluzszy niz 4 feet szwagier No nie zdziwiłbym się,niech więc będzie at least 4 feet Piękny,it's beautiful,predator ku**a... Nie ma większych zdjęć i więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 No niestety nie widzialem wiecej fotek.Moze ktos z Forumowiczow wstawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Guzu a o tym coś wiesz? http://www.portalpesca.com/articulos/lucio_record_de_32_kilo s_orellana_326.asp?articulo=326&capitulo=1&v=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Swego czasu o tym hiszpanskim smy duskutowali. Na pewno jest bardzo duzy. Ale czy ma 32 kg ? jak to sprawdzic i kto to potwierdzi. Na mnie ten wloski robi wieksze wrazenie.Prezentacja tego z Hiszpanii jest slaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 http://bigpikesadventures.blogspot.com/search/label/I%20%22B IG%20PIKE%22%20over%2020%20Kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam , W linku podanym przez Jarka jest galeria łowcy z fotkami zębatych z tego zbiornika - wszystkie złowione z pływadełka! Niezła jazda , no i zasobna woda musi być. PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Z tego co widac tam (na plakatach pojawiaja sie informacje o organizowanych zawodach).Lowiskiem jest staw (wyrobisko) obok miejscowosci Castelnuovo dei Sabbioni, 52022 Cavriglia Arezzo, Włochy.Obiekt zamkniety, prywatny. Wloskiego nie znam, ale paru ciekawych informacji dotyczacych zbiornika jak i zasad obowiazujacych na zawodach mozna sie dowiedziec z zamieszczonych plakatow. Ktos sie wybiera na edycje 2012 ? Tu plakaty z 2009 i 2010 roku : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Wydaje mi sie ze ta ryba z pierwszego wpisu mojego, i ta ktora wstawil @jbk z okladka WW to ta sama sztuka.Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Całkiem możliwe patrząc po scenerii w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Widząc tą okładkę WW to było pierwsze, co pomyślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Dla mnie ten Wloski szczuply moze miec 24kg,ale ten NASZ Hiszpanski na 99% nie ma 32kg.Nie moge powiedziec ze na 100% bo nie widzialem go na wlasne oczy,ale nie wydaje mi sie zeby mial! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 łeee ale ściema z tymi plakatami - dla mnie ewidentnie fotomontaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 a mógł byś sprecyzować - na jakiej podstawie tak twierdzisz? jeśli bowiem chodzi o lewitujące napisy to fakt, nad wodą takiego cudu natury nie uświadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 łeee ale ściema z tymi plakatami - dla mnie ewidentnie fotomontaż. Znaczy sie, ze udzialem w edycji 2012 nie bedziesz zainteresowany? Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Poniżej 2 fotki, które otrzymałem od łowcy. Jest to skromny włoski wędkarz - Mauritzio Rossini, któremu koledzy nadali pseudonim Pikeman. W majowym numerze WW będzie z nim mój wywiad. Ryby złowił w ciągu kilku lat we wspomnianym już jeziorku z belly-boat. Było ich tej wielkości ... kilka!Może niedługo uda mi się tam połowić - wtedy dam znać. Pozdrawiam,PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Piotrze - to szybkie pytanie do Ciebie.Na co te prezentowane Lochy sie oszukały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Z tego co wyczytałem to został złowiony w kwietniu 2007 na 28 gramową obrotówkę Martin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Wszystkie informacje w wywiadzie.Rzeczywiście co najmniej 2 szt padły na tą obrotówkę.Świat się kończy ... PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi