pinqwin Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam serdecznie Na pewno już gdzieś jest taki sam temat, ale potrzebuje waszej porady i opinii potrzebuje bucisze do brodzenia. Na początku myślałem o Taimen ale różnie to bywa, Greys trzeba zapłacić chodź są dobre. W sobotę chcę się wybrać do Krakowa a dokładnie Vision myślę nad butkami Mako Vibram&Studs lub trochę tańsze Hopper Vibram&Studs co o tym sądzicie koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerman Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 O ile śpiochy freestone w moim przypadku okazały się totalnym niewypałem - przetarły się na szwach na drugim wyjściu(przywiozłem nówki z usa)o tyle buty freeston mogę Ci polecić w 100 % - nie do zajechania <_< i dosyć wygodne Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Mako są dośc dobre, ładnie wyglądają ale chodzą słuchy o problemach z trwałością, do weryfikacji. Ja mam buty Visiona sprintery - maja rewelacyjne podeszwy, guma jest tak lepka, ze w cieple czujesz jak się do palców lepi - świetnie trzymają w wodzie.Ale, najlepsze buty z jakimi miałem do czynienia do Simms Rivershed - kosmos ile wytrzymują. Po kilku sezonach łowienia na rwącej rzece wyglądały prawie jak nowe, gdy w moich Visionach zaczeły się odklejac podeszwy z przodu po nastu dniach. Podklejone w ramach serwisu etc, ale... nie widziałem butów które byłyby w tak dobrym stanie po 3 latach intensywnego łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinqwin Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Więc koledzy zakup padł na Vision Hopper Vibram&Studs, but naprawdę bardzo solidnie wykonany,lekki i wygodny.Kolce malutkie nie rzucające sie w oczy.Opłacało się jechać do Krakowa bardzo miła obsługa i to sam P. Adam Sikora sprzedawał mi bucisze, który fachowo dopasował buciki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi