godski Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Szkoda, ?źe nie ma w sieci zestawienia wszystkich modeli kołowrotk?łw Shimano ze średniej/wy?źszej p?łłki powy?źej 1995 roku (tak?źe wersji JDM).Sam bym chętnie z tego korzystał a r?łwnie?ź doło?źyłbym kilka modeli.Chodzi mi o wagę, materiał obudowy/rotora, ilość i miejsce posadowienia ło?źysk (ewentualnie ich wymiary), przeło?źenie, ilość nawijanej linki itp. Ewentualnie zamienność szpulek.Mo?źe ktoś biegły w excel-u zrobi szablon a nasi moderatorzy podwieszą temat. Mo?źe coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 w dziale majsterkowicza ju?ź jest katalog ło?źysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Tutaj nie chodzi tylko o ło?źyska tylko o kompendium danych technicznych. W zestawieniu Biomaster 3000 i Super X GT 4000. W super X nie pamiętam, czy cały korpus jest ALU. Jeśli to jest zły pomysł z tym zestawieniem proszę o wykasowanie wątku.Ja sam wielokrotnie szukałem takich informacji na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Sam dumam z czego jest korpus superx 4000 .Tyle razy rozbierałem a nie zwracałem uwagi, domniemywam ?źe to jakieś tworzywo nie alu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Przynajmniej jedna część jest z alu. Dołączony Stradic 4000FC z 2008 roku. Wkr?łtce Ultegra 2500 JDM i TP 4000 XT JDM z lat 90 -tych A jak dojdzie w przyszłym tygodniu Stella 4000 98 JDM to te?ź ją umieszczę, chyba ?źe ktoś mnie ubiegnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Kt?łra?Ta ze stopką?Jakoś nie do końca jestem o tym przekonany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Niedawno rozkręcałem ale zabij mnie, nie pamiętam kt?łra.A jest tam trochę zabawy z rozkręcaniem więc nie chce mi się tego teraz sprawdzać. @Marcel na pewno będzie wiedział. Dodana Ultegra 2500 JDM Proszę o podawanie wersji pliku w jego nazwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Jak ktoś chciałby coś dorzucić, to proszę się wstrzymać z godzinkę. Walczę jeszcze z Excelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 W super X panel boczny jest z XT7 część ze stopka z Alu,rotor XT7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 @Hasior szacun .Pewnikiem ?źe z alu i to XT7 to mocna konstrukcja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Ju?ź Super X poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Sam dumam z czego jest korpus superx 4000 .Tyle razy rozbierałem a nie zwracałem uwagi, domniemywam ?źe to jakieś tworzywo nie alu. Jozi, grafit XT7 ( jak prawi hasior) czy coś w ten deseń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi