Wędkarz87 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Zapewne Japońska,ale jaka? Kolor jest normalnie mi?łd-malina,z opadu by się genialnie łowiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Mysle ze latwiej byloby, gdybys szukal po prostu linki w takim kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Szczerze to pierwszy raz widzę taki limonkowy kolor,dlatego zapytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 wygląda jak sufix 832 (kolor), ale r?łwnie dobrze mo?źe to być jakiś japoński wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Troche jasniejsza ale to tylko fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Szczerze to pierwszy raz widzę taki limonkowy kolor,dlatego zapytałem... Sumida Premium Braid.Z Nowej Zelandii chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Faktycznie ten Sufix jakby identyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Mo?źe varivas sea bass? Najlepsza plecionka jaką u?źywałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Mo?źe varivas sea bass? Najlepsza plecionka jaką u?źywałem. Najlepsza i najdrozsza ? Wracajac do pytania o linke w tym kolorze.mysle ze wybor bedziesz mial spory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Znalazłem. Było podpisane na stronie pod zdjęciem http://www.ebay.in/itm/YGK-YOZ-AMI-REAL-SPORTS-G-SOUL-WX8-0- 8-12Lbs-150m-/370283584316 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Znalazłem. Było podpisane na stronie pod zdjęciem http://www.ebay.in/itm/YGK-YOZ-AMI-REAL-SPORTS-G-SOUL-WX8-0- 8-12Lbs-150m-/370283584316 Good work! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Najciemniej pod latarnią... Myślicie ?źe cena adekwatna do jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 YGK to bardzo sprawna marka.nie znam tego modelu linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Mo?źe varivas sea bass? Najlepsza plecionka jaką u?źywałem. Najlepsza i najdrozsza ? Wracajac do pytania o linke w tym kolorze.mysle ze wybor bedziesz mial spory Za jakość trzeba płacić, a kolor tego varivas był chyba identyczny. Na dniach kupuję następną szpule, ale teraz coś mocniejszego ni?ź 16lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Najciemniej pod latarnią... Myślicie ?źe cena adekwatna do jakości? Dwa razy dro?źsza ni?ź varivas, spr?łbuj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Najciemniej pod latarnią... Myślicie ?źe cena adekwatna do jakości? Dwa razy dro?źsza ni?ź varivas, spr?łbuj:) Pokaz tego varivasa za 30 usd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Nie wiem czy wydałbym tyle piniondz?łw na 150m linki...Szczerze to wolałbym doło?źyć i mieć więcej pewnie gorszej ale i tak dobrej linki: http://www.ebay.com/itm/Stren-New-Sonic-Braid-Green-Line-150 0-Yd-10-Lb-/180794529617?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item 2a18319751 Ale cholernik nie wysyła do Polski. Jest ktoś z Niemiec chętny do pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass-74 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Daiwa Tournament 8xBraid CHARTREUSE te?ź ma taki kolor i opakowanie te?ź podobne jak ta YGK. Tak więc opcji wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Tą daiwe powy?źej polecam z czystym sumieniem. Kolor utrzymuje bardzo długo, świetna wytrzymałość, a sploty praktycznie nie wyczuwalne wcześniej łowiłem tylko na Power Pro i momentalnie przerzuciłem się na tą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 a ja od 3-4 lat uzywam i poki co nie zapowiada sie bym mial na co sie skarzyc:DEGA TitaNIT zdjecie jest moze troche pokrecone na kontrascie ale faktycznie ma sliczny limonkowy kolor, bardzo miekka, stosunkowo niedaleko jej do okraglosci w przekroju. i na prawde mocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Ja się zastanawiam nad Cortland Master Braid np tutaj: http://www.tacklewarehouse.com/Cortland_Masterbraid/descpage -CMSTBRD.html U?źywa ktoś? Z recenzji w sieci mozna wysnuć wnioski , ?źe jest OK. Mają te?ź Izorline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 cortland od x-lat produkuje linki najwyzszej jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 No to zam?łwię. Nie jest nawet taka strasznie droga. Zaczekam tylko a?ź przyjdzie Spderwire i Stren z tego sklepu. Pierwszy raz tam coś kupiłem i ciekaw jestem jak szybko dotrze i czy wszystko bedzie z cłem i vat-em OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi