demowsky Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Boleniówki prezentują się świetnie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 29 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 No w planach praca nad mini bezsterowcami musze sobie kilka kształtów powymyślać w lecie goniły za maksymalnie 7 cm większych nie chciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Bezsterowce już schną po kąpieli w kaponie ,jutro oklejanie i lakier maja być ukleje i krąpiki zobaczymy jak to wyjdzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Świetne wobki a te które niby do śmietnika sam bym przygarnął jeśli będziesz miał ochotę na wymiane woblerami to ja w to wchodzę i chętnie wymienię się za twoje rękodzieło wzamian za moje pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Ok niema problemu.Oklejanie trwa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Partyjka skończona oklejone jutro lakier I następne w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Widac juz wprawiona reke. Bardzo podobaja mi sie boleniowki. Oby tak dalej. Mam pytanie. Gdzie mozna dorwac taka gietareczke do drutu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Dzięki ,z giętarką to nie taka prosta sprawa ,zrobili mi ją dobrzy ludzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Tak mniej więcej będą wyglądały uklejki na szybko bo niema czasu na więcej szczegółów jeszcze lakier i czarny grzbiecik i biały brzuszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Tak mniej więcej będą wyglądały uklejki na szybko bo niema czasu na więcej szczegółówI chyba nic więcej im nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Leszku dzięki ale sam pewnie wiesz że zawsze jest czegoś za mało hehehe a i tak na końcu się okazuje że przedobrzyłem a tu krąpiki troche śnięte chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Witam wszystkich partyjka skończona jutro wodowanie hehe lubię to.Krąpiki od 6,5 do 7,5 cm wago od 14 do 17 gr ,uklejki 9 cm wago od 15 do 20 gr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 i jeszcze trochę zdjęć chyba przesadziłem z tymi zdjęciami hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Genialne ja zamawiam tak jak pisaliśmy te smukłe wymiataja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Po dzisiejszym wodowaniu wiem co i jak na 20 sz tak jak chcialem pracuje 8 dobrze ze mam wszystko porozrysowane i opisane hehe resztą musze się popawić .Damian dostaniesz jak będa pracowały idealnie spokojnie to wersje testowe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Też z chęcią przygarnąłbym bezsterowe boleniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Spoko spoko jak praca będzie miodzio to pogadamy jeszcze trochę musze pozmieniać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Znalazłem swojego jednego z pierwszych woblerków które zrobiłem jak się tutaj znalazłem czyli na jerku. Poczytałem ,podpatrzyłem wysłuchałem kilku mądrych rad i zacząłem łowić takim woblerkiem duże klenie jaja były jak byk.Cieszyłem się jak dziecko, woblerek malowany lakierami do paznokci. oczka malowane markerem i ster wklejany na super gluta dziwie się że jeszcze się nie złamał hehe. A potem było długo długo nic zero strugania tylko podziwianie przynęt innych. A tu troche do roboty I pracuję nad malymi boleniówkami 5.5 cm ze sterem i będą też takie bezsterowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 A tu moja pracownia hardcorAK86 handmade hahahah patologia musze to ogarnąć bo się lekki syf zrobił ,pomieszczenie takie że ledwo się w nim obracam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Jeśli tam lakierujesz, to musi być niezła faza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Faza jest ale po czymś innym hehehe lakieruje w masce a sąsiada mam znieczulonego i mi mówił że mu nie śmierdzi i nie przeszkadza .Takie uroki blokowych piwniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Dzisiaj byłem trochę porzucać na miejscówce gdzie 3 lata temu złowiłem swój rekord bolka 83 cm i 6 kilo pięknie się łowiło ja pi.......ole no na prawdę pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi