trimer Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Te jutro dostaną stery 8cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Taki na bezsterowca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 a na sterowce też coś dziubie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 i jeszcze takie na boleniówki ze sterem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sullast Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Bezsterowce Petarda !!! Robią Robotę na 100%. Jestem Bardzo Zadowolony.Polecam z czystym sumieniem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 No coś łowią hehe mało zostalo trzeba robic następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Troche boleniowych sterowców skonczone te to 7 cm i 8gr materiał lipa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 I 8cm dziś przetestowane i ustawione lusterkują idealnie waga 10 gr,lipa stelaż przez całość 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Troche boleniowych sterowców skonczone te to 7 cm i 8gr materiał lipa DSC_0559 (Copy).JPG DSC_0560 (Copy).JPG DSC_0562 (Copy).JPGBiorę w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 W ciemno to nie ma co brać hehe ale coś lowią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 I troche 8 jeszcze 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 i troche 8 cm jeszcze 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Taki wąsiaty się trafił na ukleje 8cm nie duży 75 cm dużo jest takich od 60 do 100 cm dobrze to świadczy mam nadzieje że za kilka lat jak podrośnie to znowu mnie odwiedzi hehe ,popłynął do mamy,a już myślałem że ładny bolesław 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 miałem w tamtym roku sumika takiego do 1 m nie więcej ........... na zestawie boleniowym . Ciągał mnie jak stonkę po oprysku ale udało się wyjechał. Zabawa niezła , adrenalina duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zabawa niezła przez 10minut, potem walka jak to podnieść z dna żeby kija nie złamać. Wyholowany przyłów niby cieszy, ale ta walka o blank jest nieco stresująca. Niemniej jednak, gratulacje sumka : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 No zabawa spoko jeszcze w prądzie,muszę porobić coś na większe sumy i coś poprobować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Na wędeczce do 17 gr to już go czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Wczoraj byłem na miejscówce gdzie jest spokojna woda.Na sterową ukleje walnął mi duży sandacz,zostawił tylko ślady po 4 zębach. Za miękki kij i miękka żyłka nie pozwoliły przyciąć.Dziś w tym samym miejscu oczywiście urwałem tą ukleje no niestety.Myślę sobie a założę jakiegoś starszego bez sterowca .3 rzut i mi się nogi ugięły,wielki bolesław uderzył w wobka z taką siłą że się nie zapiął nie mam pojęcia dlaczego.Chwila przerwy fajeczka i jedziemy dalej rzucam trochę dalej i walnięcie.I taki się trafił ale ten 1 był większy.JESZCZE przyjdzie czas na te metrówki hehe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Uderzył na bez sterową 8,po ładnym holu wrócił do wody w dobrej kondycji.Mówiłem mu żeby dziadka przyprowadził. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sullast Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Ło Panie !!! Ładny Bolek ???? Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 No dzięki,ciężko je przechytrzyć prawie na stojącej wodzie ale coś poradzimy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Narybek boleniowy sterowce 6,5 cm waga 6 gr bez kotwic,jeszcze tylko stery i jutro ustawianie i testy,jak wkleje stery zrobie lepsze fotki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Małe uklejki boleniowe skończone tu niebieskie,błękitne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 A te naturalne i oliwkowo złote, jutro z rana jadę je wodować 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi