trimer Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Mają różną łuskę większą i mniejszą nie wiem ale mam wrażenie że to też ma znaczenie,albo tylko mi się wydaje.Uzbroiłem je w kotwy 8 i 6 zobaczymy jakie są różnice w pracy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Prace nad większą armią bez sterów na bolka i nie tylko trwają,wszystko w głowie,teraz wymyślanie kształtów i kombinacji.Dwa modele ogarnięte jak na razie łowią teraz skupiam się nad większymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Witaj wśród "Twórców" I najlepsze życzenia z okazji urodzin. Stu lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 NO miło się zrobiło DZIĘKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Coś tam się tworzy powoli na razie boleniowe bez stery.Większy kaliber i cięższy i trochę uniwersalnych 7 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Jak ci się ta wyrzynarka sprawuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 A nawet dobrze,myślałem że będzie gorzej ale tnie fajnie.Lipę ciacha jak masło,olchę też.Trochę już na niej wyciołem i tnie jak nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Mialy być fajne fotki a wyszło jak zwykle,rozmazało sie trochę a rybka się spieła,na uklejke 7cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sullast Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Ładna Rapa szkoda że zerwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 4 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Witam po troszkę dłuższej przerwie trzeba było coś dokończyć idzie mi to jak krew z nosa hehe.Brak weny i trochę czasu robi swoje ale coś tam się robi narazie przed wklejaniem oczek i lakierem trochę różnych wobaskow sobie porobiłem w przyszłym tygodniu bedą gotowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 5 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Dorzuciłem jeszcze ze 30 okonków i jeszcze dojdą ukleje sandaczowe i jutro w lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 5 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 i takie sandaczowe sobie wymyśliłem 8 i 9 cm na razie przed 1 warstwą lakieru myślę że po lakierze wyjdzie jeszcze fajnie kolor 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sullast Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Petarda !!! Zamawiam bo na 100% sprawdzą się jak zawsze...a pudełko już puste więc trzeba uzupełnić ????????????????????????Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 5 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Coś pomyślimy narazie to trzeba testy wykonać a pózniej się pomyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 9 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Dziś ostatnia warstwa lakieru,jutro stery i troche boleniowo sandaczowo szczupakowych woblerów będzie można pozrywać hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 11 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Bezsterowce 9 cm waga od 17 do 20 gr.Materiał to olcha stelaż przez całość drut 0,8 i 1 mm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 11 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Jutro wodowanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sullast Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Naprawde Ładnie się prezentują a w rzeczywistości wygladają jesze lepiej ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 14 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Dziś powklejam stery do pozostałych powinny coś jeszcze połowic w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 15 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Szupaczki 11 cm waga 11 gr pływające na troszke płytsze miejscówki,stelaż przez całość zrobione z olchy,jeszcze stery i można łowić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 15 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Może coś złowią hehe jak na 1 raz malowania pika to najgorzej chyba nie wyszło będę rozwijał ten temat 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Dziś wklejone stery do uniwersalnych 7cm jutro zrobie lepsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sullast Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Proszę mi odłożyć 3 szt. szczupaczków. Biore w ciemno. Może napisz jaką mają pracę, jakie kotwice do nich polecasz jakie kółka łącznikowe stosujesz. Czy stelaż jest przez całość czy to wkrętki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sullast Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Jeszcze chciałbym zapytać czy jest szansa na zamówienie coś w bardziej jaskrawych kolorach zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Jest jak coś to pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi