Sullast Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Partyjka uniwersalnych 7 skończona.Można na to złowić prawie wszystko,kolorki jak najbardziej naturalne chociaż troche okonków jest cukierkowych hehe.Materiał to lipa,waga od 6,5 do 7,5 drut przez całość 0,8 mm,pływające i neutralne zejdą do ponad 1,5 m. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Troche misię zdjęcia pomieszały ale coś widać,okonki malowane na złoto i zielono 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sullast Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Ło Panie. Pikne Łokonie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Sandaczyki 9 cm waga 0d 8,5 do 9,5 gr zrobione z olchy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Kolego Sullast okoniki można jeszcze dopracować tylko to zajmuje bardzo dużo czasu,od kawałka drewienka do zrobienia ładnie i dobrze pracującego woblerka handmade to jest kupa czasu ale jak to mówią praktyka czyni mistrza hehe.Trzeba wymyślać kształty docinać stery kombinować z balastem,dużo trzeba poświęcić czasu ale ja to bardzo lubię i postaram się żeby wobki były coraz lepsze.Swojego 1 woblerka zrobiłem kilkanaście lat temu po oglądnięciu programu Taaaka Ryba,tam pan Zbigniew Rojek pokazywał jak zrobić sobie samemu wobka ale szczerze to nie chciał bym się nim pochwalić hehe,a potem przez długie lata nawet nic nie wyskrobałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 I trochę moich ulubionych i sprawdzonych kolorków 8 i 9 cm sandaczowo boleniowe przysmaki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Dziś troszkę ustawiania i testowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 20 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Wczoraj trochę ustawiania na rybki nie było zbytnio czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 20 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Karasie szczupakowo sandaczowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sullast Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Bardzo Ładne ???? Proszę mi dwie sztuki odłożyć. Na jaką głębokość schodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 24 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Sandaczyki i szczupaczki nie biorą na razie ale okonki fajne siadają powoli rosną do fajnych rozmiarów a okoń długo rośnie hehe dobry znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 25 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Jutro po testuję 9cm sterowe boleniowy waga 17 gr ale do prawdziwej uklejki to mi jeszczeeee trochę brakuje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Bolki się nie kapną , super robota . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 26 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Dięki Marcinie ale mam wrazenie ze te u mnie szczegolnie na stojącej wodzie są jakieś bardzo cfane hehe cięzkie do przechytrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 29 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Ostatnio po testowałem trochę karasi 8 cm i testy wyszły bardzo dobrze trochę ładnych szczupaczków siadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sullast Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Ładny Killer. Jest MOC ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 No coś łowią ale czy kiler to jeszcze nie wiem przyszłość pokaże,dziś cmentarzyk refleksje a potem testy szczupaczków i też refleksje nad wodą hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 17 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Dziś trochę okonków na okonki i 55cm szczupi na sterową 9 prowadzona w szybkim tempie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Witam po małej przerwie i od razu życzę wszystkim najlepszego i wielkich ryb w 2020.Ostatnio przyszła lipka trochę na nią czekałem ale warto było dobry towar.Można cos działać powoli na przyszły sezon.Ogarniam trochę nowych modeli i juz sprawdzonych coś tam się już tworzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Będzie coś na klenio jazia i oczywiście boleniowe wobki a jeszcze kombinuje z jerkami zobaczę co z tego będzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sullast Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 No ładnie kolega tego przygotował ????. Pewnie duże branie mają ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Trzeba robić bo znowu się obudzę z ręką w nocniku a sezon już niedługo hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Fajnie to wygląda a i warsztat jest fest Czym robisz nacięcia na stelaż bo raczej nie piłką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi