trimer Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Danielu na takiej piłce robię rowki jak ta na zdjęciu zrobiona na specjalne zamówienie hehe zwykła wiertarka i piłka 1 mm stolik mam regulowany moge sobie ustawic głębokość rowka na ile ma być rowek do 1,5 cm wycina rowki idealnie,wcześniej jak robiłem ręcznie to katorga. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Oj niebezpieczna zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Lolo jest tak skonstruowana że nie ma możliwości dostania nią w głowę hehe ale bardzo mi ułatwia i przyspiesza robienie idealnych rowków niewyobrazam sobie teraz cięcia ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Nieźle[emoji4]Szkoda że robię w salonie na kolanie bo zostaje mi tylko piłka ręczna [emoji16] no ale teraz chyba zamówię sobie taką made in Japan co by łatwiej było [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Dobre są ręczne wlosowe ja takimi kiedyś wycinalem ale i tak kilkanaście korpusów było do wyrzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 To dziwne ja nie wyrzuciłem jeszcze ani jednego z powodu źle naciętego rowka. Robię to dość dokładnie i powoli. Więc małe prawdopodobieństwo pomyłki Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Ja wycinalem na oszlifowanych korpusach i mi zawsze coś zjechalo może dla tego że byłem przemeczony i mi się trochę ręce trzęsły hehe ale pracochłonne te rowki w mniejszych wobkach jeszcze spoko ale w większych coś zawsze zjedzie może za szybko je chciałem naciąć ale na szczęście narazie ręczne wycinanie mam narazie za sobą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Witam po przerwie coś tam się struga brak czasu robi swoje ale sezon prawie już otwarty więc trzeba coś wykończyć I trochę do szpachlowania A tutaj próby wyważenia jerkow może coś z tego będzie,oraz fajny prezent od kumpla ale to bardziej na jesień je przetestuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Niestety sobota i niedziela w pracy ale w poniedziałek już uda się pomalować 1 partyjkę,2 już schnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Malowanie uklejek jeszcze cos na nich będzie ale pewnie przedobrze hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Stadko powoli się wykluwa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Jeszcze tylko płetewki i w lakier,po lakierze nabiorą barw 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 stadko prawie gotowe na 1 warstwę może się wyrobie do piątku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Dziś lakierowanie kotwy i kółka przyszły za niedługo zbrojenie i ustawianie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Szprotki sie już suszą jeszcze 4 warstwy hartza i nad wodę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 8 dostały ostatnią warstwę lakieru, dziś malowanie kolejnej partyjki te mają 9 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 8 centymetrowe szprotki wyschły jeszcze tylko oczyścić a 9 centymetrowe jutro idą w lakier 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Uzbroilem sobie trochę ze stadka 8 cm waga od 15 do 16 gr materiał to lipa i olcha.Wobki zrobione z myślą o boleniach i sandaczach.Na dole stelaż przez całość u góry oczko wkręcane i wklejane na mocny klej.Na dolnym oczku pracuje jak bezsterowiec raczej do sredniego tempa zwijania na wody stojace a na górnym chodzi jak boleniowka ze sterm tylko mozna go prowadzić w różnych warstwach wody i szybko i wolno.Malowane akrylami i pokryte harzlakiem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Pomalowane na błekitne i naturalne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Dziś ustawiłem kilka i po testowałem jeszcze trochę zostało pracy wczoraj wyschły a dziś na niebieskiego jeszcze pachnącego lakierem na górnym oczku sandał się trafił na wisełce a łaziłem za bolkiem przyłowy też sie trafiają, szybkie foty i wrócił do domku ale pod 70 już podchodził nie mierzyłem szkoda rybki niech je i rośnie jeszcze maja czas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 2 partia 8 skończona jeszcze uzbroić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 A tak się prezentują w wodzie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 9 cm z olchy waga od 17 do 18 gr różne kolorki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 11 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Witam po malej przerwie musiałem sobie dorobić troszkę 9 bo rozeszły się po znajomych ostatnie 2 tygodnie było więcej czasu na testowanie 8 i 9, na rybki 2 razy dziennie w końcu hehe.Coś tam udało się złowić.Uczę kolegę spinningu kartę zdał i złapał bakcyla i gitarka.Paczka 8 pojechała do Niemiec ciekawe czy coś tam połowią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 11 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 A to efekt na 8 i 9 , na rybkach byłem 2 razy dziennie i testowałem grubo dużo miarowych i większych się trafiło,kilka sumów i mamusia 94 cm generalnie spoko,bolków natomiast zero nic nie widać od maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi