trimer Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Okonki 4 cm lipowe z brokatem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Okonki łamane 5 cm.Materiał lipa,stelaż przez całość,ster z poliwęglanu 1,5 mm,praca drobne x bez wariacji.Zrobiłem sobie wersje pływające i wolno tonące neutralne zejdą do 80,120 cm,Uzbrojone w kółka łącznikowe kamatsu i kotwice vmc strong. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 1 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Strzeble łamane 5 cm lipowe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Pstrążki łamane 5 cm lipowe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Widziałem na żywo są wypieszczone na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 No pracy przy nich trochę jest ale efekt końcowy mnie zadowala,muszę zrobić większe łamańce na czerwiec zobaczymy jak wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Zaczeło się,niestety to nieuniknione,dobrze że się wypieło to coś bo konger już trzeszczał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Pstrążki z brokatem ,na zdjęciach tak tego nie widac ale fajnie się mienią 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Pogoda na razie nie dopisywała i ryby też więc trzeba zapełnić pudelka.Robią się olchowe verticale 7cm,fajnie polowiłem w tamtym sezonie na te wobki,wersja ulepszona,cięższa i z 2 oczkami.Wobka można prowadzić na 3 sposoby i obłowić każdą partię wody.Na dniach powinny być gotowe. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Super robota ????Chętnie bym kupił ze dwa takie killery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Spoczko jak skończę to się dogadamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Dziś jeszcze malowanie płetewek w uklejkach i wklejanie oczek 2 partie do lakierowania.Czarne i oliwkowe,i jeszcze okonki i płotki do pomalowania a czasu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Pierwsza partyjka szprot poszła w lakier wersja srebrno czarna natural i oliwkowa,wobki malowane farbami kolegi Boleń 30 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Ku..... zaj.....te ???????????????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 13 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Fajnie Grzechu że się podobają,dzięki za miłe słowa .Robię je głownie dla siebie wiec staram się żeby były na tip top,najważniejsze że się rybom podobają.Garstka ludzi na nie łowi.Malowanie okoni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 13 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Pierwsza partia okonków idzie w lakier 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 15 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Po 6 warstwach hartzlaka teraz zaś żmudna praca czyszczenia,ciężkie to struganie woblerów ale ja to lubię 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 18 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Pierwsza partyjka uzbrojona gotowa do łowienia.Woblerki wykonane z drzewa olchy,impregnowane w caponie,oklejane folia alu z wytlaczanym wzorkiem,dorzuciłem jeszcze brokat na grzbiecik.Długość 7 cm,waga 18 gr uzbrojone,lecą na konkretne odległości.Praca na pierwszym górnym oczku drobniutka delikatnie wyczuwalna na szczytówce z odjazdami na boki,na 2 troszkę mocniejsza,na dolnym pracuje jak bez sterowiec ale bez żadnego x delikatne lusterkowanie w opadzie tak samo do wolniejszego prowadzenia nie wyskakują z wody.Troszkę się przy nich nakombinowałem ale myślę że ujdą.Kolor oliwkowy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Super wyglądają a i waga konkretna , będą na bank kosić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 18 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Dzięki Marcin,no może coś połowią chociaż jak byłem kilka dni temu na miejscówkach to woda jak by umarła.Znajomi też mówią że lipa na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Okonki 7 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Uklejki srebrne 7cm gotowe do wodowania.Dziś kibicujemy ale jutro już na spokojnie ustawianie i wodowanie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 24 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Sum kumpla z wczoraj 150 cm złowiony na moją 7cm oliwkową ukleje.Samemu to nie mógł za bardzo zrobic fajnych zdjęć,szczególnie że ryby wypuszcza dość szybko bez zbędnych ceregieli.Dobry znak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly1224 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Gratulacje piękny okaz A podwójnie cieszy że na swoją przynete???? Czy dostępne w sprzedaży te uklejki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 25 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Coś tam jeszcze mam pisz na priv jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi