Bolen30 Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Niewiem czemu ale przynety w naturalnych barwach zawsze mają u mnie pierwsze miejsce w pudełku i najbardziej w nie wierzę.A na tych miło zawiesić oko ,szkoda tylko że łowienie vertykalne robi często spore spustoszenie w pudłach.Dlatego musisz zwiększyć produkcję by dla każdego starczyło.Natural zawsze jest chetnie zagryzany,a ten napewno będzie.Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 No dokładnie masz rację.Kiedyś robiłem woblery boleniowe malowane srebrnymi lakierami do paznokci a oczka wycinałem dziurkaczem z papieru samoprzylepnego i łowiły bolenie hehe.Okonki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 3 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Kolor orange gold 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Udało się wykończyć kolejną partyjkę woblerów kolorki sandaczowe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Maj już tuż tuż,to się trzeba zbroić. Bez sterowiec 6,5 cm do wolnego prowadzenia,i podbijania waga 13 gram bez zbrojenia z kotwicami ponad 14.Materiał żywica,stelaż przez całość,malowany na 4 kolorki tu srebrna uklejka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Jak pracuje w opadzie? Chodzi mi o to czy nie pikuje przodem lub tyłem, czy też opad jest równy na całej długości woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Równy lusterkują brzuszkiem, jak bedzie kiedys czas to nagram film z pracą na razie to i tak nie ma czasu ich dobrze przetestować trzeba poczekać do maja.To są wersje testowe nie wiem czy docelowo ten kształt i praca spasuje moim bolkom czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Tutaj kolor oliwka.A w między czasie kończę swojego największego werta choć myślę że na jesień będzie wersja większa ten ma 9,5 cm i będzie warzył 25 gr z uzbrojeniem.Nie koziołkuje w locie nie leci na pyszczek tylko bardziej pracuje w poziomie trochę go testowałem końcem zeszłego roku ale prawdziwy test przejdzie w tym sezonie,myślę że efekt końcowy będzie zadowalający 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Ten ostatni wyszedł naprawdę fajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Dzięki Daniel,fajnie że sie podobają brzuszek pomalowałem farbką holo lakier jej nie rozpuszcza a efekt w słońcu jest jak u prawdziwej uklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Ta farbka holo to co to jakiś valleo?Wobki świetne a poczatek sezonu pokaze z pewnością jak je bolki potarmosza.A faktycznie ostatni wygląda bardzo dobrze ale ogólnie cała partia jest niczego sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Dzięki Daniel,fajnie że sie podobają brzuszek pomalowałem farbką holo lakier jej nie rozpuszcza a efekt w słońcu jest jak u prawdziwej uklejki Zauważyłem właśnie delikatne holo na brzuchu. Mocno bije to holo po oczach czy takie stonowane raczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Jeśli pracują tak jak wyglądają to sporo pezsterowych twórców zostawiłeś z tylu Extra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Dzięki za miłe słowa Panowie z bez sterowcami to jeszcze trochę czasu mi zejdzie żeby były kosy,opuściłem sie w tym temacie bo skupiałem się nad verticalami ostatnio ale temat do ogarnięcia .Ta farbka to modelarska ale nie vallejo i właśnie nie daje dużego refleksu holo jakoś nie podobają mi się te przesadzone.Jutro powinny wyschnąć to zrobię fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Werty będą też malowane na płotki,marchewy,okoń fluo tiger i jeszcze dojdą jakieś sandaczowe kolorki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Pierwsza partia verticali wyschła model Raprider 9,5cm .Waga bez kotwic 22,5 gr z uzbrojeniem ok 25 leci na konkretne odległości,stelaż z drutu 1mm malowany na 2 wersje uklejki z delikatnym efektem holo może się spodobają drapieżnikom 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Malowanie na płotki ,może je coś zeżre 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zeżre je coś napewno szybciej niż ci się wydaje.A odnośnie holograficznego czegoś na boki to mam coś co kiedyś sprawdzisz.Bo na fotach marnie widać.A wobki eleganckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 No na zdjęciach to tak nie widać,no nie ukrywam Boleń ze przydało by się coś holo.I tak większość przynęt jest malowane twoimi farbami.Jedynie 2 kolorki które schną jeszcze pomalowane na fluo to createx i vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Powoli i do tego dojdę.Ale jak zrobię z bliższa fote w dobrym świetle i kąta widać już co trzeba.A woby fajne nic tylko czekać na pierwsze ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Pogryzione plotki po przejściach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 1 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Marchewa firetiger i okoń firetiger kolorki fluo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Było trochę wolnego od pracy to udało się po testować bezsterowca 6,5 cm. Jak na wersje testową to chyba nie wyszło najgorzej.Zrobiłem kilkadziesiąt sztuk i nawet nie wiem jak mi z pudełka odpłynęły.Ale robi się już nowa seryjka .Złowił kilka ładnych ryb,jednego bolasa musiałem delikatnie podreanimować bo łapczywie zjadł ale szybko doszedł do siebie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Coś łowią 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 27 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Wyschła partyjka bezsterów 6,5 cm poprawiona wersja,doszło kolka szczegółów i bardziej widoczna łuska,malowane na 3 kolorki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi