trimer Opublikowano 27 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 I robią się najmniejsze wertocykadki 6,5 cm i jeszcze malowanko większych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 10 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Myślę że besterowiec 6,5 cm daje radę robi się już większy brat 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Najmniejsze jak na razie cykadki jakie sobie zrobiłem. Długość 6,5 cm ,waga 13 gr bez zbrojenia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 11 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Verticale przetestowane,łowią większe i mniejsze.Chociaż przy tych niskich stanach wody to nie ma rewelacji jak na razie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 23 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Dorobiłem sobie 2 kolorki małych cykadek,płotka i firetiger ale juz maluję kolor natural bo daje rade 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Wystrugałem sobie stary model wobka typowo pod bolenia.Miała wyjść ciężka sterówka.Zrobiłem formę i odlałem 2 sztuki każdy z innym obciążeniem i innym sterem.Pierwszy pracował zdecydowanie za mocno na sandacza myślę ze by się nadał natomiast drugi wyszedł idealnie tak jak chciałem drobne lusterkowanie z delikatnymi odjazdami na boki model 7,5 cm i waga 17 gr.Pomalowałem na szybko grzbiecik nieobrobionych jeszcze woblerów i nakleiłem oczka żeby lepiej widzieć pracę.Jak nie pomalowany i niewykończony łowi to jak będą dopieszczone do końca to powinien dawać fajne rybki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udało się wykończyć kilka sztuk boleniowych sterowców.Malowane na 2 standardowe kolorki,oliwkowy i czarny grzbiecik boki srebrne.Malowanie na pewno w ostatecznej wersji troszkę się zmieni bo już mam na nie pomysł.Długość 7,5 cm waga wobka 17 gr bez zbrojenia,stelaż z drutu 1 mm ,ster z poliwęglanu 1,5 mm,materiał żywica.Od jutra testy nad wodą bo będzie w końcu trochę wolnego od pracy to będziemy testować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 4 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Po intensywnych tygodniowych testach wobler przeszedł moje oczekiwania.Jeszcze nie miałem takiego testu swojej przynęty :Djestem mega zadowolony ale malowanie się troszkę zmieni.W dzień brały mniejsze sztuki wieczorem już te fajne torpedy, wiślanym bolkom zdecydowanie zasmakował.Wobler do szybkiego i średniego prowadzenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 4 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Było jeszcze kilka pięknych kleni ale pospinałem i male sandaczyki ale nie miarowe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Dostałem do testów woblery Arka i wczoraj nadarzyła się świetna okazja żeby je przetestować. Dwa fajne bolenie i jeden podobny spadł zaraz po braniu. Fajna praca, lotne, nie wykładaja się w nurcie i nie koziołkują w locie. Czego chcieć więcej, tym bardziej że jak widać boleniom też się podobają. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 7 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Fajne że się sprawdziły,dzięki za fotki Wujek, rybki miodzio.Te nowe są jeszcze stabilniejsze w silnym nurcie i dużo cięższe lecą na prawdę daleko ale jeszcze mi zejdzie troszkę za nim wkleję w nich stery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 15 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Udało się skończyć partyjkę boleniowych sterowców.Końcowe malowanie na 2 standardowe kolorki srebrno perłowe i oliwkowe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 18 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Wobler łowi nie tylko bolenie chociaż pod bolka go sobie zrobiłem.Daje też radę z fajnymi przyłowami.Teraz walczę z innym modelem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 18 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 2 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Dzisiejsza torpeda na sterową ukleje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 3 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Dorobiłem sobie werticali 9,5 cm bo mi się przerzedziły pudełka kolorki naturalne srebrna i oliwkowa ukleja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 4 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Niestety prace na ranne zmiany ogranicza mnie trochę czasowo i nie pozwala dobrze połowić popołudniami bo z reguły miejscówki zawsze są zajęte przez grunciarzy.Wczoraj i dziś o dziwo było wolne na kilku miejscówkach i woda się trochę podniosła.CYKADA 9,5 cm daje radę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Super te ukleje. Wrzuć filmik z pracą uklejek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 4 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Michale już dawno bym zrobił filmiki z pracą ale na razie nie mam sprzętu do tego i czasu ale na pewno nad tym pomyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 6 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Udało się ostatnio wykończyć trochę krąpi.8 cm waga 20 gr bez zbrojenia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 7 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Dziś zameldowała się piękna gruba torpeda.Prowadziłem verticala w połowie wody średnim tempem .Około godz 20 30 pozbyłem się prawie całej plecionki bo wąsaty nie dał mi żadnych szans 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 10 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Zasmakowały zębatym verticale 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 11 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Wczoraj pobiłem swój skromny rekord z 77 na 85 .Walczymy dalej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 16 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Weekend można uznać za udany .Przez 3 dni wyjechały 3 sandacze jeden największy mi się spioł,ale to przez mój błąd.Oczywiście trzeba było poczekać aż panowie grunciarze się pozwijają, jak zaczynała robić się już szarówka to miejscówki miałem wolne i zanęcone he he.Woda niesie to się nasłuchałem ile to kiedyś ryb było a teraz nie ma nic nawet leszcze nie biorą,fakt faktem ryb jest mniej .Wymiarowo 65,70 i 80 dwa mniejsze skusiły sie na płotkę 9,5 cm a największy na krąpika .Posiedziało by się dłużej ale samemu to mam schiza że mnie coś tam zje,cały czas coś za plecami w krzakach łaziło a może za dużo horrorów się naoglądałem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 16 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi