trimer Opublikowano 9 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 3 ostatnie kolor jakie zrobiłem na ten sezon.Okonie w 2 kolorach żółty musi być i kiełbiki w naturalnych kolorkach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 19 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Udało się wykończyć w końcu na ten sezon 2 modele sandaczowych woblerów sterowych.Długość 9 i 11 cm,obydwa pływające i schodzące do max metra głębokości.Przez zimę trochę nad nimi posiedziałem i pokombinowałem.Mają w korpusie kulki które służą jako system rzutowy.Modele wystrugane z drewna olchy,wyrzeżbiłem łuki skrzelowe,pyszczki i dorobiłem łuskę.Gotowe wobki są z żywicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 19 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Gotowe wobki prezentują się mniej więcej tak ,tu kolor srebrnej ukleji.Długość 9 cm,materiał żywica,stelaż z drutu 1mm,waga 10 gr,model pływający,ster z poliwęglanu 1mm.Praca drobne x z kolebaniem na boki,lecą daleko,celnie i nie koziołkują,mało czasu na testy ale jeszcze mają czas. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 22 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Sandaczowe 9 malowanie na ukleje oliwkę i kiełbia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 30 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Model 11 cm pływający,waga 14 gr,malowany na 3 kolory uklei 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 1 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Mało czasu w tym sezonie na ryby i testy ale uda się coś połowić od czasu do czasu.Sterowa 9 daję radę,zrobiłem sobie go typowo na płytkie sandacze ale daje radę też z boleniami 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Wczoraj był mega udany dzień,piękna sobota.Przestało wiać,i było w marę ciepło ryby się odpaliły,rano wyjazd rodzinny na grzyby a potem jazda na fisching.Udało się trafić kilka ładnych ryb, na brania sandaczy trzeba trochę poczekać,odpalają się około 20,ryby złowione na cykadę 9,5 cm w kolorze kiełbia z żółtym brzuszkiem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Udało się wykończyć krąpiki.Wzorowałem się na jakimś foto z neta,model wystrugałem z drzewa olchy.Nie wygląda identycznie jak na zdjęciu ale może coś połowi.Zrobiłem 2 wersje wagowe 33 i 44 gr,materiał żywica,stelaż z drutu 1mm,na pierwszym oczku praca drobna bardziej pod bolenie na drugim trochę mocniejsza pod suma i sandacza,górną płetewkę usunąłem bo nie wyszła tak jak chciałem dolna została jako celownik 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Bardzo dobra robota i swietnie wygladaja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Petarda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Dzięki panowie,fajnie że się podobają.Boleń30 malowane twoimi farbami,jeden srebrny kolorek jest sprawdzony i łowny ,fajnie się mieni jak przed nim nałożę białą perłę w sumie to wystarczą 3 kolorki przynęt moim skromnym zdaniem,jakiś srebrny natural,fluo i jakiś ciemny więcej w pudełku nie potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelxx Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Napisałęm PW - chciałbym zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Dzięki panowie,fajnie że się podobają.Boleń30 malowane twoimi farbami,jeden srebrny kolorek jest sprawdzony i łowny ,fajnie się mieni jak przed nim nałożę białą perłę w sumie to wystarczą 3 kolorki przynęt moim skromnym zdaniem,jakiś srebrny natural,fluo i jakiś ciemny więcej w pudełku nie potrzebujęFarby mało wazne bo zrobiłes piekny korpus i detale bo praca pewnie tez ok a omalowac jak sie umie omalowac mozna byle czym.Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Ostatnie listopadowe podrygi boleniowe,coraz mniej brań i zero aktywności na wodzie znowu trzeba czekać do maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Dzisiejsza torpeda kumpla na krąpika 8cm malowanego na okonia fluo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 11 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Dziś z rana pojechałem poustawiać kilka krąpi,bez napinki po sniadaniu wyspany,bo z reguły jak się człowiek napala to nie ma ani brania.Udało się złowić 2 bolki w tym jeden klamot,rekordu długości nie pobiłem ale wagi na pewno.Pierwszy mniejszy zeżarł krąpia prawie całego,drugi był zapięty na 2 groty przy czym jeden grot rozgiął jak plastelinę i złamał mi podbierak.Po jakimś czasie dojechał znajomy mówił że to wielki leszcz z głową bolenia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sullast Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Piękne ryby...widać kawał dobrej roboty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Brak czasu niestety ogranicza mnie do wprowadzenia większości pomysłów ale coś tam się uda czasem dokończyć.Na nowy sezon rozrosła mi się rodzinka krąpi,2 nowe modele cykad.Będzie wersja mini 5 cm,waga 13 gr i wersja 7 cm,waga 20 gr. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Narybek krąpia gotowy,waga 13 gr, długość 5 cm malowany na 3 kolorki natural,brązowy przypominający małego leszczyka i oiwkowy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 (edytowane) Świetnie wyszły, jedynie płetwa na grzbiecie moim zdaniem zbędna (zaburza piękną bryłę przynęty) I płetwy piersiowe były lepiej namalowane w krąpiku z 7 listopada Edytowane 2 Maja 2024 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 4 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 Dzięki Pride,fajnie że się podobają z tą płetwą to masz trochę racji,dolna może być jako celownik ta górna to tylko tak dla oka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 14 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 Krąpik 7 cm wersja z płetwą i bez.Ostatecznie zostanę jednak przy wersji bez górnej płetwy i zmieni się trochę łuska.Wersja 20 gr ale będzie też wersja lżejsza ale to dopiero na jesień.Malowanie na małego krąpia i leszcza 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sullast Opublikowano 16 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 Piękne. Widać duży progres !!! Level MAX Ekspert !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 17 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Dzięki ważne żeby drapieżnikom podpasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi