trimer Opublikowano 18 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 Było ostatnio trochę czasu na rybki.W tamtym sezonie mało łowiłem na sterową 9 z systemem rzutowym,teraz trochę porzucałem tym moim wynalazkiem.Pracuje podobnie do rapali husky jerk,jak ryby żerują to idzie coś połowić tyko płetewka jest do przerobienia bo zdecydowanie mi nie wyszła 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 19 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Trochę 11 z systemem rzutowym do wykończenia,czekają na stery i w wodę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 20 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Przedwczoraj wyskoczyłem na płytsze miejscówki za sandaczami i bolkami,dobrze że wymieniłem kółka na mocniejsze i założyłem dość mocne wzmacniane kotwice bkk.W trzecim żucie o mało mnie z butów nie wyrwało nie był to zander ale piękna kijanka jak na razie największy jaki udało się wyciągnąć na zestaw do 28 gr.Mikado jaws dostał grubo w kość i dziś niestety się złamał w dwóch miejscach przy żucie cykadą pewnie był już naruszony po holu.Musiałem się rozebrać do gaci i podreanimować wąsa ale mam nadzieje że w przyszłym roku się spotkamy ale to już na grubszym sprzęcie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 hejj,,Piękne woby zrobiłeś ,naturalne kolory nic nie razi ,chodzi mi najbardziej o te krąpie czy karasie,,natura górą !!!!pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 22 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Dzięki Andrzeju staram sie jak mogę odwzorować naturę,zawsze wolałem zrobić coś swojego a wzorowanie się na kimś lub na czymś to zupełnie coś innego niż podrabianie gotowego produktu,miałem spróbować też z realfischami ale na razie nie chce mi się z tym babrać.Krąpik 7 malowany na okonia w 3 kolorach natural,żółty i rasta rege,trzeba mieć niekiedy takie kolorki często w pochmurne dni dają fajne efekty 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 14 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 Krąpik 7 daje radę niestety w tamtym tygodniu złamanie prawej kości śródręcza zakonczyło testy i chyba cały sezon letni,do jesieni się zagoi i myślę że w końcu wyrobię się z kilkoma nowymi modelami 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 15 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2024 Uuuuu najgorzej. Sezon w pełni! Szybkiego powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 15 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2024 Dzięki Grześku mam nadzieje że sie obejdzie bez blach i śrub bo wtedy to raczej już na pewno po sezonie i po robocie z wobkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 14 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Vertikale u mnie na pierwszym już można powiedziec jesiennym wypadzie dały pierwsze rybki. Super polecam kolegom. Kilka sztuk urwałem więc poszedł priv???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 16 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 Fanie że Ci się sprawdziły no na razie porazka z wodą,będę mia coś z nowości troszkę większe niż te 9,5 cm ale pracują tak samo będą 11 i o wadze 30 gr ale jeszcze muszę położyć kilka warstw lakieru 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 18 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Nowa wersja krąpika 7,poprawiłem trochę łuki skrzelowe,płetewki i zmieniła się łuska 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 19 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 Nowy leszczyk 7 w 2 kolorkach 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 26 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Dzisiaj odebrałem Twoje przynęty. Super. W realu wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Dziękuje za niespodzianki. Narwiańskie bolenie będą bolały pyski . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 28 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Mam nadzieję że się sprawdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 28 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Było ostatnio trochę czasu na rybki,udało się złowić kilka większych i mniejszych ryb.Krąpik 7 w kolorze żółtego okonia dał kumplowi rekord bolka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 2 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Ukleja 11 cm i 30 gr wagi.Miałem ją skończyć w tamtym sezonie ale nie było czasu.Model wystrugany z drzewa olchy,na pierwszym oczku drobne lusterkowanie na drugim troszkę mocniejsza praca,stabilna i równa w mocnym nurcie nie wyrywa wędki z ręki.Wobek pracuje bardziej w poziomie nie leci pyszczkiem w dół.Materiał żywica,drut 1 mm,malowanie na natural i oliwkę 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 3 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 Ukleja 11 cm ,30 gr malowana na wsciekłego okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 31 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2024 2 mała partyjka uklejek 11,malowane na bazie białej perły i na żółtego okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 31 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2024 2 Kolorki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 3 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Nowy rekord kumpla na ukleje 11 na pierwszym oczku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 9 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Ja w pracy niestety a tu kolega takie ryby łowi,pobił moj rekord 83 cm którego nie mogę przeskoczyć od 8 lat.Niestety kupił miarkę kongera i nie wiedział że to taki bubel.Przekłamuje o 5 cm i tak ryba życia jak na razie.Na krąpika 10.Dokładny pomiar 87 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 9 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Mi też nie kiedy się coś trafi .Krąpik 10 i ukeja 11 malowana na okonia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi