Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 25 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Hej flyfishingowa familio, więcej szczegółów zapodam w drugiej połowie listopada. Liczę na to, że stare wyjadacze wyjdą z gawry i przyjadą do Tartaku. Mokra mucha to piękna sprawa, jedna z najpiękniejszych form wędkowania... fajnie by było spędzić razem jakiś weekend od piątku do niedzieli. No i pooglądać swoje mokre muszki, napić się razem piwa. Tylu nas było na Lipieniu Bobru:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10217883479823450&set=pcb.10217883528864676&type=3&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Nie zwróciłem na to wcześniej uwagi, ale to miłe że zawody na Bobrze są imienia Profesora Witkowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Uuu, całkiem dużo Was tam było. A jakaś sensowna ilość lipieni pojawiła się na spotkaniu? Nie, nie pisz Krzysztof ile dokładnie. Tak ogólnie, bo złowione ryby nie są w takich okolicznościach najważniejsze. Podobne spotkania są bardziej z rybami w tle, a cała ich wartość polega na świetnej zwykle atmosferze i możliwości lepszego poznania ludzi, z którymi gaworzymy sobie latami na jakimś forum. Jeśli ktoś nie miał okazji uczestniczyć w czymś podobnym, to mogę tylko polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 25 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 (edytowane) Szczerze mówiąc nie chodziłem po wszystkich ludziach pytając co złowili. Zawody były na suchej muszce i wygrywa największy lipień. W tym roku zwycięzca miał lipienia 40 cm. Mi wychodził taki ok. 35 cm i spaliłem dwa brania. Ogólnie na luzie i poza małymi wyjątkami raczej nikt nie miał ciśnienia na wygraną. Edytowane 25 Października 2018 przez Krzysiek Dmyszewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi