Ryboman Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Od 9:00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Wiadomo coś o programie imprezy, ew. gdzie będzie dostępny i za ile $ filet z pstrąga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 (edytowane) Apropos filetów. Będzie w Warszawie to akwarium? EDIT: Facebook mówi że nie będzie, jakby kto pytał. A już ostrzyłem nożyk na pstrągale. Edytowane 6 Grudnia 2018 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Apropos filetów. Będzie w Warszawie to akwarium? EDIT: Facebook mówi że nie będzie, jakby kto pytał. A już ostrzyłem nożyk na pstrągale. Szkoda, bo kupiłem dendrobenę nr 3 i miałem przyjechać na zamknięcie w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Szkoda, bo kupiłem dendrobenę nr 3 i miałem przyjechać na zamknięcie w niedzielę.Przyprawa do ryb z Lidla, 3 paczki psu w d..... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Piotrze, używasz na kropasy wagglerów, czy tradycyjnie gęsiego pióra? A zapeszyłeś z tą przyprawą. Z Lidla? Blee. Prawdziwy patriota używa przypraw Kamisu, robionych z naturalnych ziół i ziarenek co je taki podróżnik w kapeluszu zbiera po całym świecie... Polski podróżnik. Wstydziłbyś się rodzimy rękodzielniku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Piotrze, używasz na kropasy wagglerów, czy tradycyjnie gęsiego pióra? A zapeszyłeś z tą przyprawą. Z Lidla? Blee. Prawdziwy patriota używa przypraw Kamisu, robionych z naturalnych ziół i ziarenek co je taki podróżnik w kapeluszu zbiera po całym świecie... Polski podróżnik. Wstydziłbyś się rodzimy rękodzielniku.U nas Ci najprawdziwsi patrioci to głównie na Ali kupują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Czyżbyś, Andrzeju odebrał mój post jako poważny? Wszak to kafejka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 https://rybomania.com.pl/pl/?gclid=EAIaIQobChMI3_q6k_yM3wIVUc-yCh04LATWEAEYASAAEgL7VfD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Piotrze, używasz na kropasy wagglerów, czy tradycyjnie gęsiego pióra? A zapeszyłeś z tą przyprawą. Z Lidla? Blee. Prawdziwy patriota używa przypraw Kamisu, robionych z naturalnych ziół i ziarenek co je taki podróżnik w kapeluszu zbiera po całym świecie... Polski podróżnik. Wstydziłbyś się rodzimy rękodzielniku.Kamis jest jeszcze nie antypolski ale już nie polski... kontynuując temat gastronomicznego patriotyzmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 To nie przychodzi mi nic innego do głowy, jak wtranżolić sashimi z pstrąga popijając je kranówką z ujęcia w Zegrzu. Możemy przeprowadzić tego typu degustację pod warunkiem, że kolejka do toalety nie będzie za długa. I jeszcze jedno. Ty pozyskujesz rybki, a ja Cię osłaniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Będzie Lucio Łowca To może jakiś boleń wpadnie mało żywy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 To nie przychodzi mi nic innego do głowy, jak wtranżolić sashimi z pstrąga popijając je kranówką z ujęcia w Zegrzu. Możemy przeprowadzić tego typu degustację pod warunkiem, że kolejka do toalety nie będzie za długa. I jeszcze jedno. Ty pozyskujesz rybki, a ja Cię osłaniam.Obawiam się, że kibel poza sezonem nie funkcjonuje. Pozostaje morsowanie hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Będzie Lucio Łowca To może jakiś boleń wpadnie mało żywy...Lucciano Hunter co świdry pod lodem gubi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Obawiam się, że kibel poza sezonem nie funkcjonuje. Pozostaje morsowanie hehehe...zimna woda zdrowia doda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jakoś na rewelację nie liczę ,ale "zaliczyć" trzeba Więc jutro uderzamy i przybywamy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Ja się wybieram z kolega Silurus ok 11:00 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 I ja ok 12-13 też idę może coś nowego do pudełka się znajdzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Jak tam wrażenia z imprezy? Ja się zastanawiam czy jutro jechać na targi czy na ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qamil Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Żona zdziwiona, że po ponad godzinie byłem w domu, a mówiłem że kilka h będę Jutro na ryby i na pewno wcześniej nie wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Byłem i ja.. Parę ciekawostek znalazłem, parę piątek przybiłem, kolega Urasenty wywołał rumieniec na mojej twarzy więc imprezę można uznać za udaną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Trochę kupiłem targi takie sobie A zapach peletu prawie wszech obecny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Targi wędkarskie :-) PozdrawiamDaniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Dobrze, że Biedronka nie miała tam swojego stoiska. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Czego tam nie było oscypki pieczywo wata cukrowa wystawcy dopisali i to wszystko za jedyne 25 zł wstępu ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi