Skocz do zawartości

Rybomania WARSZAWA

radmac5

Rekomendowane odpowiedzi

Byłam widziałam.Trzy stoiska muchowe z dość średnim asortymentem.

Stoisko z alkomatami powinno być bliżej nalewek.

Dobre było stoisko z z urządzeniami do odchudzania i masażu.Jeden gość testował jego działanie wsuwając hot-doga.

Poza tym oscypki,skarpety góralskie,noże japońskie do cięcia szkła,zabawki dla dzieci,lizaki,lampki choinkowe...

Aaaa i jeszcze były wędzarki ...ale akwarium z rybami nie było  :rolleyes:

Jeden z wystawców chyba się pomylił z branżą - marzy mu się gala boksu  :lol:

Odpustowe klimaty

• Like 6

Byłam widziałam.Trzy stoiska muchowe z dość średnim asortymentem.

Stoisko z alkomatami powinno być bliżej nalewek.

Dobre było stoisko z z urządzeniami do odchudzania i masażu.Jeden gość testował jego działanie wsuwając hot-doga.

Poza tym oscypki,skarpety góralskie,noże japońskie do cięcia szkła,zabawki dla dzieci,lizaki,lampki choinkowe...

Aaaa i jeszcze były wędzarki ...ale akwarium z rybami nie było :rolleyes:

Jeden z wystawców chyba się pomylił z branżą - marzy mu się gala boksu :lol:

Odpustowe klimaty

Dokładnie odpustowe klimaty. Coś ala eluśka ????

Co do stoisk muchowych ;jak ktos ma troche rozeznania w temacie na pewno znalazł sporo dość ciekawego asortymentu. No chyba że jesteś bywalczynią dużych angielskich czy amerykańskich sklepów to sorry - możesz czuć niedosyt .

Ale faktycznie najgorsze targi na jakich byłem.

Dokładnie odpustowe klimaty. Coś ala eluśka

Co do stoisk muchowych ;jak ktos ma troche rozeznania w temacie na pewno znalazł sporo dość ciekawego asortymentu. No chyba że jesteś bywalczynią dużych angielskich czy amerykańskich sklepów to sorry - możesz czuć niedosyt .

Ale faktycznie najgorsze targi na jakich byłem.

Nie muszę bywać sklepach w UK ani USA żeby stwierdzić że cała ta Rybomania to wędkarski odpust.Wybrałam się tam z zamiarem zakupienia brakujących mi podstawowych materiałów muchowych np.Cross Cut króliczy i się okazało że nikt nie miał.Kolorystyka niepełna.

Znalazłam za to fajna torbę Orvisa którą miałam sobie zamiar sprowadzić z USA.

Druga sprawa nie było praktycznie woderów na całej Rybomani.

Więc co to za targi na których nie ma podstawowych rzeczy za to można kupić sobie alkomat.

To jednak nie moje klimaty więcej na taka Rybomanie się nie wybiorę strata czasu i pieniędzy.

Jest kilka sklepów w Warszawie które mają o wiele ciekawszy asortyment i nie trzeba płacić za wejście.

Jedyny plus tego wyjazdu to że pogadałam z paroma znajomymi.

• Like 5

Nie ma co narzekać.Lepsze takie targi niż wcale,szczególnie w takim szarym i zimnym okresie.Spotkalem wielu znajomych.Bardzo podobały mi się alu łodzie Brema.Mozna pomachac wieloma kijkami,których nie zobaczy się w sklepach.Kupilem parę kapek na koguty,a najważniejsze,że mogłem je wybrać z kilkudziesięciu co przez Internet jest nie możliwe.

• Like 5

Nie było najgorzej :) A wybierałem się tylko pod kątem muchowym. W piątek Mirek Pieślak dał sygnał że na stoisku Sztuki Łowienia zagości dr Stanisław Cios. Zabrałem zatem z półeczki trzy książki do podpisu :) Rozmowa była bardzo przyjemna i ciekawa. To była dla mnie wisienka na torcie tych targów. Dokupiłem trochę materiałów, pomachałem na sucho kijami.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Targi wędkarskie :-)

6a9bcb3a4676480240be83f0ffdec4fe.jpg

6a85e29695c977a421a1d319ee52ba28.jpg

7830427ac150f62d436ae0716111d5cc.jpg

4a8e0036535bd7dcd106c42e1bbe06a3.jpg

3fe9df9c075df9251e9a59505be28be4.jpg

Pozdrawiam

Daniel

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

widzialem jeden filmik na yt i za przeproszeniem ale co tak ku.... mac robi tos tomisko z lampkami ???????????????????????????? słabo ze strony organizatora . Ale mimo iż ja nie byłem to słyszałem wiele dobrego Targi na + (Na szczęście ja mam bliżej do Poznania ???? )

widzialem jeden filmik na yt i za przeproszeniem ale co tak ku.... mac robi tos tomisko z lampkami słabo ze strony organizatora . Ale mimo iż ja nie byłem to słyszałem wiele dobrego Targi na + (Na szczęście ja mam bliżej do Poznania )

To się nie dopatrzyłeś bo to były świecące sznury na węgorze,dokupujesz do tego agregat prądotwórczy podłączasz taki sznur,pakujesz go do wody i węgorze same ci wypływają  :P  ;)

Pewnie jak by napisał "Łomianki - taka mała wieś pod Warszawą" to by sobie reklamy nie zrobił!

Jako mieszkaniec małej wsi pod Łomiankami stwierdzam, że rzeczywiście delikatnie ich poniosło! Nie po to uciekłem z Warszawy, by znowu do niej wrócić :)

Lista wystawców wygląda przyzwoicie. Dzięki za info, bo jakoś słabo to wypromowane.

• Like 1

Jako mieszkaniec małej wsi pod Łomiankami stwierdzam, że rzeczywiście delikatnie ich poniosło! Nie po to uciekłem z Warszawy, by znowu do niej wrócić :)

Lista wystawców wygląda przyzwoicie. Dzięki za info, bo jakoś słabo to wypromowane.

Dokładnie, promocja leży. Sam dowiedziałem się od kolegi który się będzie wystawiał.