sukingad Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 To ostatnie zdjęcie to 2 najlepiej wyposażone stoiska na Rybomanii, na jednym wódki, na drugim grillowane oscypki w boczku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 I ja tam byłem. Plecionkę i wędzonkę kupiłem Przyjaciół spotkałem ... i się nie nachlałem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Dobrze, że Biedronka nie miała tam swojego stoiska. Racja. To się zrobił bazar , a nie Targi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Mnie się zdaje, że to takie wąchanko rewiru. Dotychczas wszystkie targi omijały Stolicę i ktoś jednak próbuje to zmienić. Poczekamy, zobaczymy Niedźwiedzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Byłam widziałam.Trzy stoiska muchowe z dość średnim asortymentem.Stoisko z alkomatami powinno być bliżej nalewek.Dobre było stoisko z z urządzeniami do odchudzania i masażu.Jeden gość testował jego działanie wsuwając hot-doga.Poza tym oscypki,skarpety góralskie,noże japońskie do cięcia szkła,zabawki dla dzieci,lizaki,lampki choinkowe...Aaaa i jeszcze były wędzarki ...ale akwarium z rybami nie było Jeden z wystawców chyba się pomylił z branżą - marzy mu się gala boksu Odpustowe klimaty 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) Jednym słowem-jarmark. Edytowane 8 Grudnia 2018 przez marcin186 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Za rok znowu pojedziecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Byłam widziałam.Trzy stoiska muchowe z dość średnim asortymentem.Stoisko z alkomatami powinno być bliżej nalewek.Dobre było stoisko z z urządzeniami do odchudzania i masażu.Jeden gość testował jego działanie wsuwając hot-doga.Poza tym oscypki,skarpety góralskie,noże japońskie do cięcia szkła,zabawki dla dzieci,lizaki,lampki choinkowe...Aaaa i jeszcze były wędzarki ...ale akwarium z rybami nie było Jeden z wystawców chyba się pomylił z branżą - marzy mu się gala boksu Odpustowe klimatyDokładnie odpustowe klimaty. Coś ala eluśka ???? Co do stoisk muchowych ;jak ktos ma troche rozeznania w temacie na pewno znalazł sporo dość ciekawego asortymentu. No chyba że jesteś bywalczynią dużych angielskich czy amerykańskich sklepów to sorry - możesz czuć niedosyt . Ale faktycznie najgorsze targi na jakich byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Dokładnie odpustowe klimaty. Coś ala eluśka Co do stoisk muchowych ;jak ktos ma troche rozeznania w temacie na pewno znalazł sporo dość ciekawego asortymentu. No chyba że jesteś bywalczynią dużych angielskich czy amerykańskich sklepów to sorry - możesz czuć niedosyt . Ale faktycznie najgorsze targi na jakich byłem. Nie muszę bywać sklepach w UK ani USA żeby stwierdzić że cała ta Rybomania to wędkarski odpust.Wybrałam się tam z zamiarem zakupienia brakujących mi podstawowych materiałów muchowych np.Cross Cut króliczy i się okazało że nikt nie miał.Kolorystyka niepełna.Znalazłam za to fajna torbę Orvisa którą miałam sobie zamiar sprowadzić z USA.Druga sprawa nie było praktycznie woderów na całej Rybomani.Więc co to za targi na których nie ma podstawowych rzeczy za to można kupić sobie alkomat.To jednak nie moje klimaty więcej na taka Rybomanie się nie wybiorę strata czasu i pieniędzy.Jest kilka sklepów w Warszawie które mają o wiele ciekawszy asortyment i nie trzeba płacić za wejście.Jedyny plus tego wyjazdu to że pogadałam z paroma znajomymi. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Nie ma co narzekać.Lepsze takie targi niż wcale,szczególnie w takim szarym i zimnym okresie.Spotkalem wielu znajomych.Bardzo podobały mi się alu łodzie Brema.Mozna pomachac wieloma kijkami,których nie zobaczy się w sklepach.Kupilem parę kapek na koguty,a najważniejsze,że mogłem je wybrać z kilkudziesięciu co przez Internet jest nie możliwe. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Co do wędek to faktycznie kijków ciekawych było sporo można było też nimi pomachać.Kapek też był spory wybór.Dobrze że minęła moda na wykorzystywanie kapek w fryzjerstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Nie było najgorzej A wybierałem się tylko pod kątem muchowym. W piątek Mirek Pieślak dał sygnał że na stoisku Sztuki Łowienia zagości dr Stanisław Cios. Zabrałem zatem z półeczki trzy książki do podpisu Rozmowa była bardzo przyjemna i ciekawa. To była dla mnie wisienka na torcie tych targów. Dokupiłem trochę materiałów, pomachałem na sucho kijami. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Mi się podobało. Zakupiłem trochę materiałów do kręcenia much , obejrzałem kilka pokazów , pogadałem z znajomymi .Usłyszałem że jest rozważana reaktywacja "Szkoły Wiązania Much" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio76 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Były jakieś łodzie...oprócz AlumaCraft? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Były. Tu masz nagranie co mniej więcej było na targach: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Tu może być znacznie ciekawiej http://targirekodzielawedkarskiego.pl/o-targach/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Jak to mówią, pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Organizatora nieźle ponosi fantazja: "Chciałbym serdecznie zaprosić Państwa do udziału w targach wędkarskich „EVOLUTION” organizowanych w dniach 12-13 stycznia 2019r w Warszawie (dz. Łomianki)" Z Łomianek zrobił dzielnicę Warszawy.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Lepiej brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Pewnie jak by napisał "Łomianki - taka mała wieś pod Warszawą" to by sobie reklamy nie zrobił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 ... a może to nieoczekiwanie wypłynęła wiadomość na temat kolejnej reformy ustrojowej w samorządzie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Targi wędkarskie :-) PozdrawiamDaniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkwidzialem jeden filmik na yt i za przeproszeniem ale co tak ku.... mac robi tos tomisko z lampkami ???????????????????????????? słabo ze strony organizatora . Ale mimo iż ja nie byłem to słyszałem wiele dobrego Targi na + (Na szczęście ja mam bliżej do Poznania ???? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin wojtczak Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 widzialem jeden filmik na yt i za przeproszeniem ale co tak ku.... mac robi tos tomisko z lampkami słabo ze strony organizatora . Ale mimo iż ja nie byłem to słyszałem wiele dobrego Targi na + (Na szczęście ja mam bliżej do Poznania ) To się nie dopatrzyłeś bo to były świecące sznury na węgorze,dokupujesz do tego agregat prądotwórczy podłączasz taki sznur,pakujesz go do wody i węgorze same ci wypływają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Pewnie jak by napisał "Łomianki - taka mała wieś pod Warszawą" to by sobie reklamy nie zrobił! Jako mieszkaniec małej wsi pod Łomiankami stwierdzam, że rzeczywiście delikatnie ich poniosło! Nie po to uciekłem z Warszawy, by znowu do niej wrócić Lista wystawców wygląda przyzwoicie. Dzięki za info, bo jakoś słabo to wypromowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Jako mieszkaniec małej wsi pod Łomiankami stwierdzam, że rzeczywiście delikatnie ich poniosło! Nie po to uciekłem z Warszawy, by znowu do niej wrócić Lista wystawców wygląda przyzwoicie. Dzięki za info, bo jakoś słabo to wypromowane. Dokładnie, promocja leży. Sam dowiedziałem się od kolegi który się będzie wystawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi