sukingad Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 widzialem jeden filmik na yt i za przeproszeniem ale co tak ku.... mac robi tos tomisko z lampkami słabo ze strony organizatora . Ale mimo iż ja nie byłem to słyszałem wiele dobrego Targi na + (Na szczęście ja mam bliżej do Poznania )Brakuje zdjęcia tych balonów z doczepioną dziewczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Brakuje zdjęcia tych balonów z doczepioną dziewczyna... Brakuje dziewczyn z dużymi ..... balonami ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 No i to można podciągnąć pod wędkarstwo, doskonały wabik na każdego no może na wielu wędkarzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Ja wybieram się do Poznania pierwszego lutego 2019 Jak ktoś chciałby spotkać się ze starym zgredem to zapraszam na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 No i to można podciągnąć pod wędkarstwo, doskonały wabik na każdego no może na wielu wędkarzy.Ona akurat obsługiwała stoisko z wódką. Szczęscia czasem też chodzą parami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Produkty z tej branży także dla wielu są nieodłącznym elementem wędkarstwa, także nic nie było tam przypadkowo. Produkty gdy są podane z odpowiednią oprawą to i dolewkę człowiek nie wiadomo dlaczego zamówi, taki chwyt marketingowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Ja wybieram się do Poznania pierwszego lutego 2019 Jak ktoś chciałby spotkać się ze starym zgredem to zapraszam na privja moge powiedzieć ża jestem stary zgred , Ty to jeszcze w kwiecie wieku.będe na targach w sobote,możemy się zderzyć.pytaj o mnie na stoisku alum craft-łodzie.będà wiedzieć gdzie się szwendam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 ja moge powiedzieć ża jestem stary zgred , Ty to jeszcze w kwiecie wieku.będe na targach w sobote,możemy się zderzyć.pytaj o mnie na stoisku alum craft-łodzie.będà wiedzieć gdzie się szwendam.Się tu na "zgredowość" nie będziemy licytowali W sobotę mówisz, czyli drugiego lutego, na razie planuje na dzień wcześniej, ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Panowie, czy ma ktoś może jakieś wejściówki na Rybomanię w Warszawie 7-8.12? Chętnie bym przytulił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Ale przytulisz i oddasz czy jak? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Panowie, czy ma ktoś może jakieś wejściówki na Rybomanię w Warszawie 7-8.12? Chętnie bym przytulił Bilet kup. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 (edytowane) Ale przytulisz i oddasz czy jak?Przytulę, pogłaszczę, pomiziam a następnie wykorzystam bez skrupułów Wystawcy zawsze otrzymują pulę zaproszeń dla klientów więc z przyjemnością z tej puli bym skorzystał, jeśli ktoś byłby tak uprzejmy. Edytowane 22 Listopada 2019 przez rower26 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Może ktoś coś?mogę odpracować.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Wybieram się w niedzielę na targi, wiecie może od której są otwarte dla zwiedzających? Próbowałem dowiedzieć się na stronie, ale jakoś nigdzie nie mogę tego znaleźć. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 (edytowane) od 10 Edytowane 6 Grudnia 2019 przez Karpiu95 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Byłem, zobaczyłem, pogadałem i kupiłem.Tych spotkań, przybijania piąteczek i pogaduszek było najwięcej... i o to chodziło Małe ale fajne zakupy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Scierry fajne z dość długimi palcami, ale imaxy cieplejsze. Może zajrzę jutro jak czasu wystarczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Byłem, zobaczyłem, pogadałem i kupiłem.Tych spotkań, przybijania piąteczek i pogaduszek było najwięcej... i o to chodziło Małe ale fajne zakupy IMG_20191207_160902a.jpgDobra plecioneczka! Używałem jej kiedyś w rozmiarze 0.3, była świetna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Scierry fajne z dość długimi palcami, ale imaxy cieplejsze. Może zajrzę jutro jak czasu wystarczy.Mam i Imax'y U mnie palce szczupłe , ale długie więc są idealne. Na wymianę nad wodą, suchych rękawiczek nigdy za wiele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Czy Tokarex wystawia mniejsze modele pontonów Gala 270 / 300 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 ... hmm... ,,nie ważne jak mówią, ważne by mówili". Za wiele dobrego nie da się powiedzieć. Miło było spotkać kilku Forumowiczów, dokonać jakiegoś barteru, zamienić kilka zdań z Panami Ciosem i Kolendowiczem. Najwięcej czasu spędzone przy stanowisku z przynętami z południowej słowińszczyzny, nieco wody i można było nieco poanimować przynętami. Podsumowaniem niech będzie zamykanie imprezy ok.17. Przy włączonym nawiewie/ wentylatorach ,,aromat" kojarzący się ze szprotkami w pomidorach w dużym stężeniu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Byłem wczoraj i co mogę powiedzieć? Szkoda było czasu i pieniędzy...jak dla mnie porażka....Myślałem że pomacam sobie kilka kołowrotków i się rozczarowalem...Ogólnie to pustki i biodota 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Byłem wczoraj i co mogę powiedzieć? Szkoda było czasu i pieniędzy...jak dla mnie porażka....Myślałem że pomacam sobie kilka kołowrotków i się rozczarowalem...Ogólnie to pustki i biodotaAle za to cena za parking okazyjna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 20 złotych ponoć. Czy to prawda ? Bo nie wiem czy komunikacją miejską nie jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Tak 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi