Skocz do zawartości

Rybomania WARSZAWA

radmac5

Rekomendowane odpowiedzi

widzialem jeden filmik na yt i za przeproszeniem ale co tak ku.... mac robi tos tomisko z lampkami słabo ze strony organizatora . Ale mimo iż ja nie byłem to słyszałem wiele dobrego Targi na + (Na szczęście ja mam bliżej do Poznania )

Brakuje zdjęcia tych balonów z doczepioną dziewczyna...

Ja wybieram się do Poznania  pierwszego lutego 2019  :)

Jak ktoś chciałby spotkać się ze starym zgredem to zapraszam na priv

ja moge powiedzieć ża jestem stary zgred , Ty to jeszcze w kwiecie wieku.będe na targach w sobote,możemy się zderzyć.pytaj o mnie na stoisku alum craft-łodzie.będà wiedzieć gdzie się szwendam.

ja moge powiedzieć ża jestem stary zgred , Ty to jeszcze w kwiecie wieku.będe na targach w sobote,możemy się zderzyć.pytaj o mnie na stoisku alum craft-łodzie.będà wiedzieć gdzie się szwendam.

Się tu na "zgredowość" nie będziemy licytowali  ;)  

W sobotę mówisz, czyli drugiego lutego, na razie planuje na dzień wcześniej, ale zobaczymy.

• 11 miesięcy temu...

Ale przytulisz i oddasz czy jak?

Przytulę, pogłaszczę, pomiziam a następnie wykorzystam bez skrupułów :) Wystawcy zawsze otrzymują pulę zaproszeń dla klientów więc z przyjemnością z tej puli bym skorzystał, jeśli ktoś byłby tak uprzejmy.  

Edytowane przez rower26
  • Like 2

• 2 tygodnie później...

Byłem, zobaczyłem, pogadałem i kupiłem.

Tych spotkań, przybijania piąteczek i pogaduszek było najwięcej... i o to chodziło :)

Małe ale fajne zakupy

attachicon.gif IMG_20191207_160902a.jpg

Dobra plecioneczka! Używałem jej kiedyś w rozmiarze 0.3, była świetna

• Like 1

... hmm... ,,nie ważne jak mówią, ważne by mówili". Za wiele dobrego nie da się powiedzieć. Miło było spotkać kilku Forumowiczów, dokonać jakiegoś barteru, zamienić kilka zdań z Panami Ciosem i Kolendowiczem.  Najwięcej czasu spędzone przy stanowisku z przynętami z południowej słowińszczyzny, nieco wody i można było nieco poanimować  przynętami. Podsumowaniem niech będzie zamykanie imprezy ok.17. Przy włączonym nawiewie/ wentylatorach ,,aromat" kojarzący się ze szprotkami w pomidorach w dużym stężeniu...

• Like 3