Luckyguliver Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Spedze kilka dni w Kijowie i chetnie odwiedze miejscowe sklepy wedkarskie. Mozecie cos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Warto na pewno odwiedzić kijowski bazar wędkarski, mam nadzieję ze jeszcze funkcjonuje. Można natknąć się tam na realizacje pomysłów, które polskiemu wędkarzowi, nie przyszłyby do głowy. Np. połów na gruntówki w Dnieprze, z kołowrotkami wypełnionymi cienkim drutem stalowym i potrzebne do tej metody akcesoria, dostępne od ręki na owym bazarze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroch18 Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 https://fishingstock ua Co prawda to sklep internetowy, ale wiem że w Kijowie jest też stacjonarny. Jeżeli będziesz na Ukrainie popatrz też na ich olx. Można tam znaleźć coś ciekawego najczęściej właśnie w Kijowie. Poza tym, całkiem sporo tam sklepów wędkarskich, ceny lepsze i przy konkretnych zakupach można liczyć na rabat. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 25 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 (edytowane) Z tym bazarem to dobry pomysl. Na pewno zobacze tam rzeczy o ktorych nigdy mi sie nawet nie snilo Natomiast jesli chodzi o oferte kolowrotkow Shimano i Daiwa to ceny sa raczej zawyzone. Mowie tu o dwoch duzych sklepach internetowych ktore do tej pory zeskanowalem pod tym katem. Np taki Sustain FI 4000 kosztuje na fishing stock ua 250E a w Niemczech 189E. Edytowane 25 Października 2018 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Z tym bazarem to dobry pomysl. Na pewno zobacze tam rzeczy o ktorych nigdy mi sie nawet nie snilo Możesz też cyknąć kilka fotek co ciekawszych rzeczy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) Niestety nie bylo za bardzo czasu szukac bazarow a okazalo sie ze ten najwiekszy jest organizowany tylko raz w miesiacu. Sklepow tez nie pozwiedzalem bo przegladajac stronki internetowe wydawalo mi sie drogawo. Zaluje tylko ze nie wzialem travela i przynet bo mozna by bylo polowic w Dnieprze. Jak zobaczylem jej rozmiary na wysokosci Kijowa to opadla mi szczeka Edytowane 7 Listopada 2018 przez Luckyguliver 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Byl i sie nie pochwalil Fote Dniepru masz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Byl i sie nie pochwalil Fote Dniepru masz? Opis łowiska w "Ogniem i Mieczem" Henryka Sienkiewicza Polecam na długie jesienne wieczory 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Opis łowiska w "Ogniem i Mieczem" Henryka Sienkiewicza Polecam na długie jesienne wieczory Pierwszy raz przeczytalem cala trylogie cos w wieku 10-11lat Fota by dopelnila calosci 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Niestety nie bylo za bardzo czasu szukac bazarow a okazalo sie ze ten najwiekszy jest organizowany tylko raz w miesiacu. Sklepow tez nie pozwiedzalem bo przegladajac stronki internetowe wydawalo mi sie drogawo. Zaluje tylko ze nie wzialem travela i przynet bo mozna by bylo polowic w Dnieprze. Jak zobaczylem jej rozmiary na wysokosci Kijowa to opadla mi szczeka Piękna rzeka, tylko w samym Kijowie "zajeżdżona" przez turystykę weekendową, nowobogackich ze sprzętem nawodnym czy wybetonowane brzegi. Nie miałem okazji wybrać się za miasto, tam pewnie dużo ciekawiej wygląda, tym bardziej jesienią, gdy nie ma już widowni w bikini. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Byl i sie nie pochwalil Fote Dniepru masz?No wlasnie nie mam. Co dzien przejezdzalem kolejka przez rzeke ale fotki nie cyklem. Moze dlatego, ze trudno zrobic fotke telefonem i uchwycic wielkosc takiego zjawiska. Pamietam, ze jeden brzeg pomimo tego ze byl piaszczysty byl opustoszaly. Prawdopodobnie ze wzgledu na pore roku i pogode. Zauwazylem rozniez ze dopiero w weekend rzeka zarolila sie od wedkarzy i mialem okazje zobaczyc sprzet jaki podziwialem u mojego wujka w latach 80 Edytowane 10 Listopada 2018 przez Luckyguliver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Byl i sie nie pochwalil Fote Dniepru masz?Ja zapamiętałem to jakoś tak (2004r) w oczekiwaniu na prom 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Dzieki BOB!Taka wedrowka w przeszlosc, bardzo klimatycznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) Dzieki BOB!Taka wedrowka w przeszlosc, bardzo klimatycznie Ja smiem twierdzic, ze to terazniejszosc Jadac pociagiem do Lwowa tego lata przejezdzalem przez wioski ktore wygladaly jak te ktore pamietam z lat 80 kiedy bylem dzieckiem. Te same polne drogi, mostki, brak asfaltu, stare lady, ogrody itd. Tak jakby czlowiek wsiadl do wehikulu czasu Jadac na Ukraine po raz kolejny skupie sie raczej na tego typu klimatach. Poki jeszcze taka rzeczywistosc istnieje. Edytowane 11 Listopada 2018 przez Luckyguliver 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Będę chyba musiał zakupić skaner do slajdów i zapisać w wersji cyfrowej kilka tysięcy slajdów z lat młodości, a jest tam sporo z wyjazdów na Ukrainę i do Rosji (wtedy ZSRR). I co ciekawsze opublikuję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Bardzo dobry pomysł. Czekamy .Ja byłem tylko raz w delcie Dunaju i wspominam jak bym cofnął się w czasie...chyba jeszcze coś fajnego tutaj wrzucę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Macie może koledzy jakiś namiar na sklep wędkarski we Lwowie?Planuję wyjazd w okresie wielkanocno-majówkowym i z ciekawości bym zajrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi