Oleix Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Długo przymieżałem się do tematu ale wkońcu coś można pokazać narazie 3 stworzonka wraz z filmami zrobione na konkurs na innym forum Uklejeczka 5 cm żabcia 3,6 cm a same ciałko jakieś 2,5cm mucha może być końska choć miala być jako domowa całe 17 mm : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Bolenióweczka ciekawa,praca faktycznie dobra. Myślę że by się u mnie sprawdziła,aczkolwiek na moją brudną Wisłę aż takie oddanie szczegółów nie jest konieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Ja pierniczę,żaba klasa,dopiero teraz zauważyłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Alez szczegolowo dopracowane te Twoje przynety! To jednorazowe i niepowtarzalne prototypy czy bedziesz robil je w wiekszych ilosciach ? Gratuluje kunsztu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 zawsze podziwiałem twoje wobki na innym forum widziałem zajebistą mysz naprawde była jak żywa jakbyś miał to zdjęcie to wklej plees Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Może jednorazowe akurat nie ale ilość pracy jaką w nie wkładam wyklucza wieksza produkcje niedługo liczny w polskich miastowych miejscówkach(szczególnie wrocławskich) karaluch i hmmm trzmiel ale to tez troszke zajmie z racji szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 No no z takimi umiejętnościami trzeba się z pewnością urodzić.Precyzja w każdym calu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Ja pierniczę,żaba klasa,dopiero teraz zauważyłem Takową żabę można w ogrodzie na kamieniu posadzić przy stawku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 to chyba ta ale i tak uważam ze jest do..... niedługo postaram sie zrobić lepszą ryjóweczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 taaak to ta ale tam była w innym ujęciu ale i tak zaje....fajna i trochę jakby bardziej miała zaczerwienione oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam! super mysza....!!!!!!reszta też bombowa....szczegóły rzucaja na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 szczegóły rzucaja na kolana Dokładnie, świetne wykonanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 żaba jest po prostu jak żywa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 no czlowieku - teraz to pozamiatales... precyzja w kazdym milimetrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Dobry jesteś. Jeszcze nie widziałem tak realistycznie wykonanych wabików. Może za mało w necie siedzę. I mam takie wrażenie, że Ci to z łatwością przychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Kolega poleciał po całości ze zwierzątkami,jak żywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Michał, oj napracowałeś się przy tych przynętach, efekt zajeb..ty Żaba normalnie jak żywa. Gratuluje kunsztu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Hahaha Michał posadziłeś tą muchę na szynce?! :D Co za koleś.Jest genialna! Nóżki mnie powaliły. Ale banana mam na widok tej szynki heheheh. EDIT:Filet z kurczaka? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Pochwal się, że na konkursie to 3 jedynki zgarniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Michał zawsze miał smykałkę do dłubania robactwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Tomek to kawałek chyba łopatki b/k albo karczku na patelnie zobaczymy jak na zabe klenie z widawy będą reagować czuje ze bedzie masakra...!! Rafał co do 3 jedynek to jeeeeszcze nic nie wiadomo jak narazie bankowe sa dwie juz korpusy trzmiela i karalucha polakierowane dzisiaj biorę się do trzmielowego futerka a na dniach do pancerzyka karalucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 No No.Gratulacje!!!Ciekaw jestem na ile wytrzymale sa ruchome czesci zabki,czy po ataku ryby nadal beda na swoim miejscu.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Ja Twoimi dziełami zachwycałem się już na innym forum poprzednicy już powiedzieli wszystko Próbowałeś policzyć czas jaki Ci schodzi na zrobienie takiego cacuszka, domyślam się że cały dzień nie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 z żabą i uklejką zabawa trwała najdłużejsama żaba nie licząc schniecia lakierów,farb i klei zajeła sądze ze około 20-kilku godzin gdzie standardowy zajmuje nawet nie godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi