Oleix Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 No troszke przerzucam tego tygodniowo szkoda tylko że każdy ma juz swojego właściciela i swoje miesce w pudełkach rozrzuconych po caaaaałej Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 no szkoda,najbardziej mi jest szkoda,bo Ci co już mają to :D ale jestem spokojny po słowach Michała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Pełna precyzja, talent i zamiłowanie. Po prostu elegancko. Brak słów...Pozytyw.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Jak obiecywałeś tak zrobiłeś - osa zagina czasoprzestrzeń!Wariat jesteś! Edytowane 22 Lutego 2013 przez pawelHERP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 szacuneczek za te odnóża w osie i raczku, masakrystyczna praca, czarne wstawki na końcu odnóży osy malowane pędzelkiem 0,000nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Madpaw teraz jest cos nowego raczek i oska FOTOCzłowieku, może byś tak przestał wpędzać ludzi w kompleksy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Nooo dobra pasikonik bedzie jeszcze lepszy jeśli znajde chwile wiecej czasu niz przy osie no i moooze wkońcu dokończę trzmiela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Widzę że Lures Factory będzie Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Zacytuję mojego brata po oblookaniu osy i raczka:"raczej rzeźba,nie do łowienia"hehe Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 w sensie co z FORS ? bo nie kojarze Forum o Rybach Szlachetnych inne forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Zacytuję mojego brata po oblookaniu osy i raczka:"raczej rzeźba,nie do łowienia"hehe PozdroTyle że Lures Factory 2013 stawia wymogi że przynęta musi pracować i łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 To już się trzeba urodzić z takimi zdolnościami.Nauczyć się tego nie da.Można to jedynie rozwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Tyle że Lures Factory 2013 stawia wymogi że przynęta musi pracować i łowić Hmmm...to znaczy,że na wyniki trzeba będzie poczekać...aż osy zaczną latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Hmmm...to znaczy,że na wyniki trzeba będzie poczekać...aż osy zaczną latać albo spadać.... do wody... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Forum o Rybach Szlachetnych inne forumwiem wiem jakie forum ale niewiem o co chodzi Piotro82 żabka juz pokazała na co ja stać ale szkoda moczyć to w wodzie za duże ryzyko porwania przez jakiegoś mutanta Tomy woblerki hmmm zacząłem robic jakoś w 4-5 klasie podstawówki może nawet wcześniej i to nie wspierając się internetem i na nikim sie nie wzorowałem najlepsze jest to że dochodziłem do wszystkiego sam z czego jestem najbardziej dumny(Ha! nawet ojca po latac nauczyłem robić woblerki ) ale szlifuje swoje umiejętności jak tylko mogę choć nie są to mega śliczne woblerki ale są baaardzo łowne Co do spadania os to jest taki okres w lato-jesieni że spadaja do wody więc dobrze zarzerają je kleniuchy Edytowane 22 Lutego 2013 przez Oleix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Co do spadania os to jest taki okres w lato-jesieni że spadaja do wody więc dobrze zarzerają je kleniuchy wiem,wiem...mój post to nie żadna ironia,szczera prawda co Michał potwierdza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 wiem wiem chciałem to potwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 szyderca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Gdzieś już widziałem tą muche i uklejke na konkurs w internecie i myślałem, że może na FORSie, widocznie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 ze szczegółami u osy i raka, to już przesada świetnie sobie radzisz z odwzorowywaniem natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Ja to bym powiedział że natura odwzorowuje jego działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 A teraz kolejny woblerek testowany od zeszłegoroku na nocnych kleniuszkach,sandaczach,brzanach i jaziach jeszcze kilka tygodni i nocnych testów dalszy ciągBroken fish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak44 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 zdięcie z Henrykiem pierwsza klasa a rybka K-J-P to juz klasa sama w sobie P.S Mysza w gablotce na półce siedzi za żadne skarby wody nie zobaczy chyba że w wannie hehe czekam na pasikonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Widziałem filmik z pracą raczka, jest zarąb B)sty. Patent z haczykiem też zaskakujący i ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 olex a jak z tgz smużakami robisz jakieś wrzucisz kilka zdjęć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi