TOFIX99 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Jakie parametry przedstawia ten wobas:Broken fish.[dł. , waga,kotwice,pływalność,praca] PZDR !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuko2001 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Woblery oraz robale 1-sza klasa.Jesteś niezłym dłubaczem ,może byś dla mnie coś wydłubał po godzinach.Powodzenia w dalszym doskonaleniu swoich pasji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuko2001 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 oleix próbuję się skontaktować z tobą od dłuższego czasu poruszyłem niebo i ziemię oraz niemal wszystkie koła pzw we Wrocławiu,dostałem nawet nr.tel.do ciebie ale nie odpowiada.Jeżeli przeczytasz ten post odezwij się do mnie.Pozdro Mirek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku72 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Kolego Michale, czy zrobienie 2 stone-fishów trwa 2,5 miesiąca od wpłaty kasy. Z niecierpliwością czekam na maila, przesyłkę, lub zwrot kasy. Z pozdrowieniami Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku72 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 (edytowane) Oleix lub Homegeon czy wy sobie jaja robicie, przerobiliście już wszystkie możliwe kłamstwa. A ja dalej czekam już czwarty miesiąc i nic. Kolego Homegeon dwa tygodnie temu obiecywałeś że je wyślesz w poniedziałek lub wtorek. Nie wiem co ma kolega Homegeon do wątku w którym piszesz.Takie sprawy to może najpierw na priv załatwiać, a nie prowadzić korespondencję w ogólnym wątku.Dodatkowo polecam zacząć przygodę z forum od tego wątku. http://jerkbait.pl/topic/15424-powitanie-na-jerkbaitpl/page-52 Edytowane 17 Lipca 2013 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 @Milupa, kolega napisał jasno że "droga prywatna" nie za bardzo działa,więc nie rozumiem Twojego wpisu A sam @Oleix był dziś na forum , czego dowód pozostawił w wątku "Bolenie 2013",a tu nie znalazł czasu na choćby słowo wyjaśnienia. A Twoje podejście jest co najmniej dziwne,jakby nie można było komuś w wątku autorskim napisać czegoś negatywnego........ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 @Milupa, kolega napisał jasno że "droga prywatna" nie za bardzo działa,więc nie rozumiem Twojego wpisu A sam @Oleix był dziś na forum , czego dowód pozostawił w wątku "Bolenie 2013",a tu nie znalazł czasu na choćby słowo wyjaśnienia. A Twoje podejście jest co najmniej dziwne,jakby nie można było komuś w wątku autorskim napisać czegoś negatywnego........ Mój wpis ma na celu utrzymanie porządku, bo takie mam zadanie. Jeżeli potrzebujesz więcej wyjaśnień to zapraszam na priv, żeby nie zaśmiecać wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku72 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Przepraszam wszystkich urażonych moim wpisem. Ale chciałem w ten sposób ostrzec wszystkich przed kupnem woblerów od internetowych ,, cwaniaczków". Z którymi jest kontakt tylko do wpłaty kasy. Potem znikają bez odpowiedzi. Kolego Milupa odnośnie tego drugiego kolegi to on sam przysłał mi wiadomość że już ma je zrobione i w poniedziałek je wysyła tylko że było to 3 tygodnie temu. A teraz i z nim urwał się kontakt. Po prostu moja cierpliwość się skonczyła. Z pozdrowieniami dla wszystkich normalnych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 w tej konkretnej sytuacji nie wiem jak jest więc się nie wypowiem...mogę napisać tylko,że Oleixa nie znam osobiście a tylko poprzez to forum,kupowałem od Niego już kilkukrotnie woblery (szczególnie czarnuszki,polecam) zawsze wpłacałem kasę od razu jak tylko dogadaliśmy się co do ilości i ew czasu realizacji zamówienia..zawsze było wszystko w jak najlepszym porządku,nigdy nie czekałem dłużej jak było ustalone (przeważnie krócej nawet)...życzę Mariusz aby i wasze "sprawy" wyszły na prostą... pozdrawiam Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Z czekaniem na wobki Oleixa ja akurat też miałem ciężko. Za pierwszym razem prawie 3 miesiące, zamiast 2-3 tygodni, za drugim ponad 3 tygodnie, mimo iż woblery w sprawie których Oleix sam do mnie napisał już niby miał gotowe, bo tak rozumiem słowa "mam trochę wobków na sprzedaż". A kolega Homegeon zajmuje się zamówieniami Oleixa, stąd kolega Mariusz odniósł się też do niego. Nie rozumiem jak można przez tyle czasu zwodzić, czy też mówiąc wprost ol...ć kolegę z forum. I gdzie niby kolega Mariusz ma ruszyć tę sprawę, jak nie tutaj, skoro na drodze prywatnej już nawet odpowiedzi nie dostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Witam Owszem niestety z zamówieniem Kol. Mariusza jest zawsze jakiś problem którego mogło by niebyć(nasze zaniedbanie a nie żaden przekręt bo niewiem po co miał bym robic przekręt za 40 zł skoro mamy zamowienia o wiele większe) woblery wyśle jutro już na bank sam sie tym zajme i wstawie potwierdzenie nadania. A Kolega Sylwek napisze może jakie wymagania miał co do woblerów? Chętnie przeczytam jeszcze raz... Zamówienia staramy sie realizować na bierząco już od 2 miesięcy czas oczekiwania na woblery staramy sie zminimalizować do 1-2 tygodni choć czasami wiadomo nie dajemy rady za co przepraszam. Zazwyczaj jest tak jak pisze kolega Krystian i tak jest w 95% przypadków. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Panowie dodam tylko do tej całej rozmowy tyle ze może i czasem trzeba chwile poczekać na oleixa wobasy - ale jak już dotrą to pozostaje tylko piękne lowienie i super efekty - Wobki naprawdę warte zachodu ( szczególnie stonefishe i czarnuchy ). Także efekty wynagradzaja czas oczekiwań :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Aż sam sobie przeczytałem całą naszą korespondencję, żeby znaleźć te moje specjalne wymagania, które mogły opóźnić realizację zamówienia...i nie znalazłem Woblery brałem standardowe - takie jak robisz, nic innego, więc nie wiem o jakie moje specjalne wymagania Ci chodzi? Jedyne moje pytanie było takie, czy jest szansa kupić wobler sprawdzony z rybą na koncie, na co Ty odpisałeś, że wobków ze swojego pudełka nie sprzedajesz i że nie masz czasu każdym łowić tak długo aż złowi rybę. I tyle.Odpisanie na to proste pytanie nie spowolniło chyba realizacji całego zamówienia?Ja wobki ostatecznie dostałem, ale kolega Mariusz wpłacał kasę kilka miesięcy temu i nadal czeka. Sam mu mówiłem, że za te 40 zł nie sądzę, żebyś chciał go przerobić, ale 3-4 miesiące czekania na 2 woblery? Trochę długo to trwa, ale to już sprawa między wami. Dobrze, ze raczyłeś się wreszcie odezwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Żeby nie było tak dla wyprostowania sprawy Uploaded with ImageShack.comZ kol.Byku miało być już dawno wysłane lecz z Dominikiem sie nie dogadaliśmy a Byku zamiast napisać na priv napisał tutaj rozumiem jego rozgoryczenie i niemam nic na usprawiedliwienie a w rekompensacie dostał gratisa i mam nadzieje że bedzie zadowolony bo to gratis z mojego pudełka z kilkoma rybami na koncie.Pozdrawiam wszystkich zamawiających którzy dostają woblery jak należy i tych co niezamawiają i łowią :)Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) następnym razem specjalnie ze dwa razy przesyłki od Ciebie nie odbiorę... może i dla mnie znajdziesz coś w prywatnym pudle...? (co prawda to już nie będzie to samo,ale.... )pzdr Edytowane 20 Lipca 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolegaPoKiju Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Patrzę na te Oleixowe filmy na YT i nie moge wyjść z zachwytu. Poszedłbym z Tobą nad wodę choćby żeby podpatrzeć jak klenie się kuszą. Na Wiśle w okolicach Gdańska nie widziałem na oczy takich ryb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) hehe no nie zawsze jest tak kolorowo jak na filmach a to taka limitowana edycja właśnie powstała po boleściach przy oglądaniu fotek Tomy'ego speed bleak limited edition jeśli zdjecia za duże to prosil bym o jakąś pomoc w ich pomniejszeniu bo kiedyś jakoś to robiłem ale w imageshacku cos sie mi powaliło... minimalna faktura łuski,linia boczna,atrakcyjny środek brzuszka,no i pół przeźroczysta poświata korpusu hmmm mysle że udało sie co do każdego detalu Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez Oleix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 No człowieku kawał dobrej uklejkowej roboty wyglądają zaje......fajnie.. - naprawdę mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Michał to jest coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 aaaa wielkość 6 cm masa około 8 gramów ale leci i leci i leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Michał, kapitalnie wyszły, zazdraszczam, naprawdę. To odlew, czy rzeźbiłeś w tworzywie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) odlew juz kilka w pudełku jest narazie testujemy w planach jeszcze mocniej srebrno perłowe pokrywy skrzelowe i poświata skrzeli Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez Oleix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zatem trzymam kciuki za kolejne odlewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Michał, spoleruj jedną sztukę i zobacz bez malowania ja zawsze chciałem zrobić na bolenia coś przeźroczystego ale nie znalazłem odpowiedniego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi