joker Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Przy okazji dorzucę mały wtręt.Pewne kształty będą się powielać i tego nie da się przeskoczyć. Przy boleniowych przynętach ukleje, przy szczupakach - okonie, płocie i szczupaki. Bo przecież można napisać, że twoje są podobne do wyrobów A, B, lub C. Są podobne do uklei przede wszystkim i to jest najistotniejsze. Jeszcze raz, brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Muszę Ci przyznać Michu,że woblery wyszły prze kozacko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak44 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 "jaki typ" w ogóle co on za wobasy robi przekozackie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 akurat z powielaniem kształtów i podobnych woblerach to niedawno był i jest nie powiem że niedenerwujący incydent tym bardziej że akurat dzieje się to w zasadzie w "koleżeńskim" kręgu ale przy akurat idealnie naturalnym kształcie no to wszystkie będą takie same mimo woli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Gdzie was wcięło? Co taka cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Oleix, masz jakieś wobki na stanie obecnie, które chciałbyś sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 17 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 niestety narazie staramy sie uporać z aktualnymi zamówieniami a jest tego troszke więc nie ma czasu no i testujemy pare nowych modeli które niedługo wejdą do produkcji na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 O widzisz i jak TESTY?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Hej Oleix proszę opróżnij skrzynkę albo zrób coś z poczta bo nie mogę się z Tobą skontaktować a z chęcią bym coś zamówił od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) http://jerkbait.pl/t...ie-konta-oleix/Liczę na Waszą pomoc i mam nadzieje że jak pomożecie przycisnąć zarząd forum to może w końcu ruszą się i coś w tej sprawie zrobią!Cos nowego żeby niebyło M-M Mirror Minnowi M-DPozdrawiam Michał Olejnik! Szanowny kolega chyba się zapomina w swoim zachowaniu, proponuję hamować swoje wypowiedzi zwłaszcza o ruszaniu d...Takie podejście raczej nie pomoże w rozwiązaniu problemu.A ile k..wa można prosić WAS O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!To jest jawna istna KPINA!!!!!!!!!!Człowieku osoba wpadła mi na kilka kont a WY czekacie na co? mimo tylu propozycji potwierdzenia mojej wiarygodności!! Czekałem cierpliwie!!! Edytowane 14 Stycznia 2014 przez oland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Michu nie przejmuj się, przecież zmiana hasła dla administratora to AŻ kilka kliknięć! Być może nie jest tak czasowy jak wszędobylscy cenzuranci vel. modowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Michał przez ostatnie lata był "najlepszym dłubaczem" w Polsce (patrząc pod kontem konkursów) i chyba ktoś patrzał wykosić konkurencje... Oleix, spokojniej z nerwami, lepiej edytój co możesz...Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) W końcu po odzyskaniu konta i troszke wolnego czasu powracam do gry na pierwszy ogień woblerek M-M niewiem do który wariant najlepszy :czy? Jak sądzicie?? Jest jeszcze kilka pomysłów na malowanie,ale to niedługo po testach rybnych które ostatnio całkiem przyzwoicie wyszły I coś klasycznegoBubble fish skuteczność że tak powiem gwarantowana Malutki,niesamowicie lotny i dobrze trzymający sie nurtu i świetnie kusi wszystko od jaziorów i kleni na bolkach i nierzadko brzanach skończywszy Co do kleni i jazi to jest w stanie skusić nieraz rekordowe okazy tak jak na filmie : Edytowane 23 Stycznia 2014 przez oland 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) A to kurcze mialem Ja wysłać ale już mieszać nie będe - poszło z konta ojca Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Oleix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek82 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Patrząc na wielkość Bubble fish to te dwie kotwiczki muszą się bardzo często ,,kochać".A ryby łowi piękne Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Mirek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ten kiełbio podobny mezalians wygląda ciekawie, oryginalnie Fajne woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ale klucha! Moim zdaniem wersja 1.Spoko,że jesteś znowu.Pozdrawiam Wro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Dobrze Michu,że wróciłeś... Za jakiś czas "uśmiechnę się" po "coś" do łowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 No dobra panowie, to wy wspólnie robicie woblery? Pytam jedynie dlatego, że chciałbym wiedzieć który z was będzie odnosił się do pytań jakie pewnie nie raz będą padały. Oland wstawił pierwsze zdjęcia M-M i mam pytanie. Czy to zdjęcia kolorów właściwych? Bo wydają się nienaturalne, obrobione w jakimś programie. Korpus bardzo fajny, na drugim zdjęciu z trzech ciekawy motyw, tylko nie wiem właśnie jakie są tam kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 No dobra panowie, to wy wspólnie robicie woblery? Pytam jedynie dlatego, że chciałbym wiedzieć który z was będzie odnosił się do pytań jakie pewnie nie raz będą padały. Oland wstawił pierwsze zdjęcia M-M i mam pytanie. Czy to zdjęcia kolorów właściwych? Bo wydają się nienaturalne, obrobione w jakimś programie. Korpus bardzo fajny, na drugim zdjęciu z trzech ciekawy motyw, tylko nie wiem właśnie jakie są tam kolory. postaram się wytłumaczyć , oland - moje konto ,które użyczyłem synowi oleixowi w chwili problemu z logowaniem .Ponieważ akurat wstawiał zdjęcia z mojego komputera nie zauważył ,że jest zalogowany na moim koncie i tyle ps . fotki nie obrabiane w żadnym programie - , kolorystyka bardzo ciekawa , taki próbka w innym sposobie malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Joker nie nie nic nie obrabiałem nie mam takich zdolności i programu jedynie przycięte zdjęcia...Zapewne chodzi Ci o ostrość tych niebieskich plamek na bokach ? można takie coś wyciagnąć bez problemu poprzez odpowiednie skupienie wiązki sprayu A ilość kolorów to tylko 3 sztuki zółty met.,ciemno zielony met., i jeden kolor którego nazwy nie pamiętam w kazdym razie ten niebieski M-M 7 w 3 wariancie malowania ale to jeszcze nie wszystko... strzebelki muszą być idealne... i M-M 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 A te bubble fish to kto wymyślił bo niedawno na forum widziałem bardzo podobne niemal identyczne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Fajne wobki robisz, widziałem na żywo boleniowe w akcji i są naprawdę spoko PS.Kuba daj sobie spokój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 @Kondziu ma rację. Kuba skup się na robieniu woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ok ide zakopać sie w podziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi