Oleix Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Trochę czasu mnie tu nie było bo poprostu nie ma czasu na wrzucanie nowinek z mojego warsztatu,ale póki co moge wrzucić fotkę mojej nowej twitchingowej MM II jak narazie jeszcze podczas testów,ale niedługo zastąpi starszy model.Bedzie dostępna w 4 wagach aby dobrać się do każdych pstrągów oraz w 5 kolorach(pstrąg,strzebla,złoty,srebrny,czarny).Mam nadzieję że wkońcu w miare czasu będe tu wrzucał troszke nowych pomysłów 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Bardzo ładne pstrągóweczki. W jakim celu tylne oczko tak podnosisz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Przednie oczko i tylne oczko - podobna zasada. Do góry - akcja spokojniejsza, na dół - żwawsza. Tylne oczko w sporo mniejszym zakresie, im mniejszy wobler, tym bardziej dostrzegalna jest zmiana akcji. W powyższym przypadku jednak sądzę, iż zabieg miał na celu zmniejszenie szansy na spinanie się kotwiczek. Kiedyś wypraktykowane, na innym wzorze, spodobało (sprawdziło) się, więc jest nadal praktykowane. Mam rację? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Dokładnie tak jak pisze Janusz przy Twitchu moim zdaniem to ważne żeby podczas luzu i wariacji kotwiczka nie zahaczyła przypadkowo o żyłkę lub o siebie nawzajem więc trzeba je było odsunąć i ograniczyć,oraz umożliwia to założenie wiekszych kotwic(ważne przy moim łowieniu tak aby wykorzystać jak największą liczbę brań) ,daje moim zdaniem też troszke większą niestabilność przez co nie równą pracę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Wobki ,,pierwyj sort" . Będą na naszej giełdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Bardzo ciekawe rozwiązanie. Muszę przyznać, ze wcześniej z tym patentem się nie spotkałem. Widać, że konstrukcje przemyślane i nie przypadkowe. Graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Bardzo ciekawe rozwiązanie. Muszę przyznać, ze wcześniej z tym patentem się nie spotkałem. Widać, że konstrukcje przemyślane i nie przypadkowe. Graty.Nie no Adam, ale mnie zaskoczyłeś. Rozwiązanie to zostało już pokazane w WP w roku 2003, niejaki Aleksander Krówka z Bogatyni to stosował w wobkach małych nomen omen też do połowu pstrąga.Poza tym, a fuj niedokładnie czytałeś mój artykuł: http://jerkbait.pl/page/index.php/index.html/_/sprzet/usprawnienia-wykonywania-woblerów-cz3-stelaż-r361 Wstyd Panie, wstyd . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Niestety na giełdzie sie pewnie nie pojawią bo poprostu nie zdążą wszystko schodzi od ręki Spinermann u mnie tylko takie konstrukcje jak napisałeś maja prawo bytu jak kotwiczki mogą sie plątać to mogą(stonki,bubble kto łowił na nie ten wie ),ale jak nie mają do tego prawa to za chiny nie mogą sie plątać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Kolejne twitchowe wypociny...Ślizik 5,5 cm i minóg 6,5 cm przy wolnym prowadzeniu chodzą mmmmm bajka piękne lusterkowanie boczkami plus łamane częsci i folia holo... praca wymuszona sterem raczej drobna ale wymusza troszeczke mocniejsze poruszanie sie każdej części,a twitch... hmmm ciul wie co to robi w każdym kierunku jak wijący się węgorz.... jeszcze chwila aż mróz odpuści choćby do 1 na plusie i będzie test nad wodą...Jedyny minus przy tylu częsciach to czepiające sie kotwiczki niestety nie jest to sztywny korpus i kotwiczki miotaja sie wszędzie... Edytowane 12 Lutego 2017 przez Oleix 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Witam, ostatnio wpadło mi z rynku wtórnego kilka wobków. I mam tutaj pytanie, czym się różnią poniższe pary. A dokładniej, czy przeznaczenie jest takie samo, a tylko kształt lekko się zmieniał w czasie, czy jednak są pewne różnice w optymalnym zastosowaniu. Ciemniejszy krąpik jest wyraźnie grubszy, trochę lżejszy oraz ma szpiczasty dziubek.Ciemniejsza uklejka jest mniej wygrzbiecona, bardziej szpiczasty dziubek oraz również lżejsza.A czy ta ciemniejsza ukleja nie jest czasem bardziej grubsza okrąglejsza od tej jaśniejszej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Jest grubsza troszke bo to starszy model był nowsza (jaśniejsza) troszke zmieniła kształt i mase ale zastosowanie to samo pisałem już chyba to koledze Korolowi na priv Edytowane 12 Lutego 2017 przez Oleix 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Potwierdzam, dostałem pełny opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Efekt końcowy MM-ek Wkońcu zadowalająca powtarzalnośc pracy i skuteczności Nic innego nie wypada zrobić jak wrzucic do pudła i zrobić bezczelny napad na jakąś dolnośląską rzeczke... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Witam proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 moje potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Czy wobek którego zaznaczyłem to tez Twoja robota? Edytowane 20 Marca 2017 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Michale jeszcze jedno pytanie, czy masz w planach uzupełnić braki w predator-fishing czy można u Ciebie bezpośrednio składać zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niania Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Michała robota - nie na podpisu - prywatna kolekcja nie z predatora - fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Czy wobek którego zaznaczyłem to tez Twoja robota? tak to moja stonka xl Michale jeszcze jedno pytanie, czy masz w planach uzupełnić braki w predator-fishing czy można u Ciebie bezpośrednio składać zamówienie?Zapraszam bezpośrednio do mnie chwilowo Predator musi poczekać bo mam tyle zamówień że nie wyrabiam A co do przynęt to nie samymi woblerkami człowiek łowi Gumiaczki jakies też sie znajdą pstrągowe oczywiściechruścik i gąsienica a jeszcze kilka mam w zanadrzu... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) Witam proszę o info.Trudno w to uwierzyć,ale znalazłem takiego wpiėtego w koszulę(kupiony pewnie w używanych zestawach)I jak tu w cuda nie wierzyć?!???????? Edytowane 22 Marca 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 A co do przynęt to nie samymi woblerkami człowiek łowi Gumiaczki jakies też sie znajdą pstrągowe oczywiściechruścik i gąsienica a jeszcze kilka mam w zanadrzu... larwy.jpgNie tylko pstrągowe. Zgubiłeś gdzieś w trawie, ja znalazłem i upiększyłem po swojemu;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Michał proszę o potwierdzenie czy to Twoja robota. Nie mają sygnatury. Kupione w spinlife. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi