PGr1 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 To i tak miałeś zaje_y czas Czasem próbuje coś tam sobie dokładniej dłubnąć i jak patrzę na te Twoje imitacje, to wydaje mi się że z tydzień w to dłubiesz, po 2-8 godzin dziennie.W tym roku chodzi mi po głowie świtezianka, jak udało by mi się za to zabrać, to miał bym kilka pytań na PW.PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Świtezianka?? co to u mnie z tym dłubaniem to jest tak ze dzisiaj zrobie sobie ze 3 godziny pozniej zajme sie czymś innym po dwóch dniach tez ze 4 godziny pozniej moze na drugi dzien kilka godzin a po tygodniu postoju dalej 2 godziny zrobienie tak na ambitnego trwało by jakieś 4-5 dni codziennie po kilka godzin w miare mozliwości bo wiadomo ze na miekkim lakierze nie bede robił bo zaraz wszystko popsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Co do tej świtezianki PW naK i GRATULACJE za triumf z muchą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Genialne wobki bardzo chciałbym zobaczyć je kiedyś na żywo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 A ja bym chciał na nie połowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Jak obiecywałem karaluch jak narazie bez nóżek,ale niedługo będzie w całości a trzmiel jeszcze czeka na ... tajemnica a to mój wzór http://www.gonzalezpestcontrol.com/images/male_oriental_cock roach04.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Super odwzorowany, bajka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 No to się karaluszek przyda jak znów Kozanów zaleje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Michu mam gdzieś jeszcze Twojego chrabąszcza majowego. Wstawić fotkę? Tamten to normalnie jak zalakierowany żywcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Hahaha tamten brzydki że aż wstyd jeden z pierwszych ale zabiore się za zrobienie fajniejszego i moze niedługo wstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 E tam, ładne były nie gadaj Ani razu w wodzie nawet nie był, egzemplarz kolekcjonerski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Niesamowicie realistyczne te Twoje robaczki. Uważaj żeby nikt przez pomyłkę jakiegoś nie ubił . Piękna robota, gratuluję zdolności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Pochwal się resztą swojego arsenału, może coś na pstrąga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Szok. To na pewno przynęty na ryby? Niewiarygodna precyzja, ryby chyba same się to łapią ... wędkarz już nie potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 No doobra wszystcy lurebuilderzy wstawiaja fotki no to ja wkońcu sie też pochwale kilkoma standardowymi woblerkami oraz jedna nowościa na sezon 2013 jak narazie w testach choć takich nowości bedzie kilka w tym roku boleniówki od najmniejszej do najwiekszej small Glapka rybka K-J a niedługo chyba K-J-P stone fish bubble fish kolejna nowość Xglap wiele wiekszy wiele cięższy niż glapka no i mega zasięg no i nie ma gada na speed bleaka pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Waraniątko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Tak tak takie malutkie mój piesek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Michał czytasz privy ? Edytowane 22 Lutego 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Michał,a myślałeś (w sensie czy czas miałeś)już coś nad moim małym "zamówieniem"..? a wobki,brak słów..super..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Gratuluję świetnego wątku i talentu w produkcji woblerów, wydaje mi się, że już parę lat temu widziałem tą muchę na kawałku mięsa... genialne detale. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Krystian tak tak zamówienia te kiedy były przyjmowane wraz z twoim bedą robione razem w przyszłym tygodniu Kuba hehe tak ale rzadko ok zrobie tak Ci te co chciałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Madpaw teraz jest cos nowego raczek i oska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jak ze sklepu z zabawkami genialne przez myśl mi przechodzi FORS. Czy może się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 w sensie co z FORS ? bo nie kojarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Pewnie mu chodzi o konkurs...to są wobki Michała z "naklenie".Ładnie tego narobiłeś pzodro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi