kilerpulawy Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 8cmBy kilerpulawy at 2012-09-03By kilerpulawy at 2012-09-03By kilerpulawy at 2012-09-03By kilerpulawy at 2012-09-03By kilerpulawy at 2012-09-03no i banany na kabany By kilerpulawy at 2012-09-03By kilerpulawy at 2012-09-03By kilerpulawy at 2012-09-03By kilerpulawy at 2012-09-03By kilerpulawy at 2012-09-03By kilerpulawy at 2012-09-03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 pływaki po 6cm ,praca drobna takie jak lubią ryby w mojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 okonek ok 5cm a i koguciki na przyszły sezon będą takie kogutki będą w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 fajny jig jaka waga glowki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dzięki 2,5 grama bo takie są najlepsze w małych rzeczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Super okonek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 tylko 2 razy udalo mi sie skrecic lownego jiga naprawde fajna zabawa ja lowilem na jeziorku okonie z zacieciem nie ma problemu bo jak lykaja to po sam tylek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 a zczego dokladnie go skreciles ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Z piór koguta głównie kręcę z kapek, lisa i jakiś tam syntetyków ale i marabut też się znajdzie. W tym momencie jestem na etapie poszukiwań sierści jelenia bądź sarny na główki. Jakby ktoś miał więcej to chętnie przygarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Kolorowe 5cm na klenia i pstrąga :-D tak będą wyglądać w nowym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Pstrągóweczki 5-6cm pływające i na trotkę pod Inę na zamówienie Edytowane 28 Grudnia 2012 przez kilerpulawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 W wolnej chwili robią się cykadki na okonia i pstrąga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 coś tam się kręci :-Pprzeciążone nr2 troć, szczupak przeciążone nr 5jaż, kleń, okoń, pstrągprzeciążone 00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 No ładnie i po całości miałem przyjemność widzieć te małe więc teraz to już nad wodą spotkanie z ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Blaszki pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 widac reczna robota:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Dawno nic nie wrzucałem a coś się tam dzieje :-Pmikrusy mniejszych już chyba nie ma :-D ciężkie nr 3mam naście takich paletek nr 3 bardzo lubią je moje szczupaki boleniowe obroty i taki misz-masz nr 0-1ciężkie nr 5 kosa na szczupaki i trocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 wobki na handel gdzieś znajdę? gratuluje wyrobów. te oczy mnie rozwaliły ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Witam a jakie potrzebujesz ? czas wykonania mniej więcej tydz no chyba że jaja to 2-3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 nr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 pstągowe łamańce 6cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 na specjalne zamówienie :-D pstrążki 6cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) Przykro mi to pisać , ale najwyrazniej zostalem przez kolege killera oszukany...dostal kasę i słuch o nim zaginał. Nie polecam czyta wiadomości ale nie ma zamiaru oddac kasy ani wyslać towaru. Żal i tyle Ps. Pisze ten post dla przestrogi innych kolegów....a może nie jestem sam ??/ Pzdr Pablo Edytowane 25 Lutego 2013 przez pablo208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Z tego co wiem siedzi juz na innym forum i tam "sprzedaję" czytaj wałuję innych.... Uważajcie na gościa. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 I ja mam niesmak po transakcji z kilerpulawy, niby ktoś z pracowników jakiejś firmy nie wrzucił do paczki odczepiacza i pudełka z kogutami, po jakimś czasie ów rzeczy znalazły się u kilera w domu, po dość długim czasie dosłał odczepiacz, a zamiast kogutów woblery. Cała sytuacja trwała miesiąc i tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi