argrabi Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Może nie. Mimo to podpisałem. Petycja Więcej o petycji na stronach Onetu . Wiem, że z jerkingiem to ma niewiele wspólnego.. Ale jakoś mnie ruszyło, szczególnie po obejrzeniu tego filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Możesz zbojkotować Japończyków, uwielbiających jeść wieloryby, np.: nie kupując shimano..... ..a ta ankieta nic nie da bo już od wielu lat toczą się boje z japońskim rządem, są bogaci dyktują warunki a limity połowowe i tak przekraczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
argrabi
Może nie. Mimo to podpisałem.
Petycja
Więcej o petycji na stronach Onetu .
Wiem, że z jerkingiem to ma niewiele wspólnego.. Ale jakoś mnie ruszyło, szczególnie po obejrzeniu tego filmu
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi