tad85 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 byłoby miło dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ps lapie ktos na takie myszy? ja dzisiaj ciagnalem ja bardzo wolno ale wydaje mi sie, ze po pierwszym pudle dopiero podszarpywanie sprowokowalo mojego malca (nie mialem pojecia, ze to taki olbrzym) do powtorzenia ataku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 walil 3 razy niemal wyskakujac z wody za 3cim razem sie zapial I o to chodzi Gooral! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Gooral - do tych ?źabek jest taka proteza : http://www.rybi-ogon.pl/Systemik-Cormoran---coraZ-POWER-ON-p -663.htmlKulki wymienia się do osiągnięcia odpowiedniej prędkości opadania.Ka?źda ma inną wagę.Są to ?źaby do łapania z opadu.Dosyć dobre ale bardzo delikatne.Jak szukasz mocniejszych ?źab do opadu to polecam Sizmic Toad. O myszach i łowieniu na nie ju?ź kiedyś pisałem na innym forum.Mo?źe jak znajdę czas to wkleję do tego tematu o ?źabkach bo dosyć wszystko podobne. Dochodzą natomiast pod mysz inne łowiska , czasem takie gdzie ?źab nie ma zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 A ja sądziłem ?źe tam miejscowych kłusoli brak i ?źe całe zło to Polacy W Holandii podobno są bardzo wysokie kary, przepadek mienia itp. i to nie dość skutecznie odstrasza złodziei??? Bo kłusol to przecie?ź zwykły złodziej. Zawsze myślałem ?źe horrendalnie wysokie kary + częste kontrole wystarczą aby zlikwidować ten proceder. Gooral, te ?źaby to pływają po uzbrojeniu w hak offsetowy toną ? Są puste w środku? Chyba 60 euro przy jednej nielegalnej rybie.Co do sposobu przeprowadzania kontroli to bywałem ju?ź świadkiem gdy złapany bez karty Polak zapewniał ,?źe ma kartę ale zapomniał zabrać ją z domu i na tym się kontrola zakończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Dochodzą natomiast pod mysz inne łowiska , czasem takie gdzie ?źab nie ma zupełnie. hihi mysalem, ze to tylko do ripperow jest wynalazek... Co do szczura to probowalem nim w centrum dublina (w nocy strach sie bac przy kanale tyle szczurow i innych lisow), ale tylko male (5cm) ripperki byly zasysane przez szczupaczki (3 blizniacze 60taki przy szoku przechodniow;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 walil 3 razy niemal wyskakujac z wody za 3cim razem sie zapial I o to chodzi Gooral! no myslalem ze bedzie wiekszy (branie bylo 20+m odemnie - ta mysze mozna rzucic w kosmos...) zachecony wyjsciami do hairego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Dochodzą natomiast pod mysz inne łowiska , czasem takie gdzie ?źab nie ma zupełnie. hihi mysalem, ze to tylko do ripperow jest wynalazek... Co do szczura to probowalem nim w centrum dublina (w nocy strach sie bac przy kanale tyle szczurow i innych lisow), ale tylko male (5cm) ripperki byly zasysane przez szczupaczki (3 blizniacze 60taki przy szoku przechodniow;) I bardzo dobry wyb?łr z tym centrum.Ciągaj szczura a najlepiej mysz max 10cm ale nie w środku rzeczki a wzdłu?ź brzegu.Jak brzeg betonowy i wysoki to te?ź dobrze.Mo?źesz udawać mysz , kt?łra co jakiś czas pr?łbuje się wspiąc na ścianę.Uderzaj o beton i zatrzymuj przynętę tak by dotykała betonu.Dobre efekty w centrum miast są przy starych fabrykach,spichlerzach a ideałem są oczyszczalnie ściek?łw.W terenach po za miastem super są wszelkie wody w sąsiedztwie upraw rolnych ,zwłaszcza zbo?źowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 walil 3 razy niemal wyskakujac z wody za 3cim razem sie zapial I o to chodzi Gooral! no myslalem ze bedzie wiekszy (branie bylo 20+m odemnie - ta mysze mozna rzucic w kosmos...) zachecony wyjsciami do hairego.. Przyjdą i większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 byłoby miło dzięki filmik grzmotnalem, ale po rybkach pomalowalem cala stolarke na zewnatrz domu a pozniej siadlem i otwarlem piwko i juz nie mam sily isc do auta po aparat ani nawet do wc w innym celu.... jutro wkleje... uchyle rabka tajemnicy, ze chodzi tak sobie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Da sie z tej zaby wycisnac wiecej (jakby ktos mi ja filmowal to moglbym szarpac i nawijac linke naraz...), ale mz i tak chodzi gorzej od hairy killera abu garci.Ps na kanale narazie odpuszczam szczupakom - wlasnie sie tra..Ps2 widzialem juz wyklute male kijanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Na alledrogo mo?źna spotkać 6cm ?źaby rebel. Nie wiem czy ju?ź ktoś o takowych wspominał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Da sie z tej zaby wycisnac wiecej (jakby ktos mi ja filmowal to moglbym szarpac i nawijac linke naraz...), ale mz i tak chodzi gorzej od hairy killera abu garci.Ps na kanale narazie odpuszczam szczupakom - wlasnie sie tra..Ps2 widzialem juz wyklute male kijanki... Do river2sea troche jej brakuje niestety. Mo?źesz dokupić do niej tą protezę i łapać w opadzie ale strasznie się haczy o zielsko.Mo?źe na docią?źanym offsecie będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Mo?źe ktoś będzie zamawiał na dniach te ?źabki Dahlberg Diver Frog? Skusił bym się na 1 sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Do river2sea troche jej brakuje niestety. Mo?źesz dokupić do niej tą protezę i łapać w opadzie ale strasznie się haczy o zielsko.Mo?źe na docią?źanym offsecie będzie lepiej. generalnie zaba wedruje do pudelka inne syfy, ktore to pudelko lezy na stale w szafie ;P mz jako zwyklej przynety praca jest kiepska a jako antyzaczepowka tez jest taka sobie bo tonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Do river2sea troche jej brakuje niestety. Mo?źesz dokupić do niej tą protezę i łapać w opadzie ale strasznie się haczy o zielsko.Mo?źe na docią?źanym offsecie będzie lepiej. generalnie zaba wedruje do pudelka inne syfy, ktore to pudelko lezy na stale w szafie ;P mz jako zwyklej przynety praca jest kiepska a jako antyzaczepowka tez jest taka sobie bo tonie... Dobra zabawka dla dzieciak?łw do wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Dobra zabawka dla dzieciak?łw do wanny. a nie mam dzieciakow.b trzeba by wyjac kotwice , chyba, ze bym bachorow nienawidzil to dozbrojke dolozyc ps co do przynet w watku o nietypowych przynetach zapomnialem zrobic fotki szczura z drewna (ogon z rzemyka) wielkosc gryzonia jak zacisnieta piesc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 No to wstawiaj tam tego gryzonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 No to wstawiaj tam tego gryzonia. zapomnialem zrobic fotki!!!!! ale sklep ma www wiec: http://www.anglersworld.ie/product.asp?strParents=28&CAT _ID=225&P_ID=2331 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ło cholera !Ale cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ło cholera !Ale cena... Faktycznie, trzeba by naszym strugaczom temat podrzucić, zrobiliby za 1/3 ceny jak nie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ło cholera !Ale cena... Faktycznie, trzeba by naszym strugaczom temat podrzucić, zrobiliby za 1/3 ceny jak nie lepiej. niestety tutaj wiekszosc cen to masakra (Irlandia to maly rynek sporo rzeczy kupuja w detalu w UK i dokladaja marze wlasna, wiec tanio byc nie moze.....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Wie ktoś gdzie kupić te ?źaby river2sea? Chodzi mi o te mniejsze, stany odpadają bo będę czekał miesiąc na przesyłkę. Jakiś sklep w europie ma mo?źe w ofercie te ?źaby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Z tacklewarehouse powinieneś mieć przesyłkę w ciągu 1-2 tygodni. Brałem tam parę przesyłek to coś wiem na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=28753&am p;prevloaded=1&&start=0 Nie wiem, czy 06 to mniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi