Soldier82 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 witam. łowił ktos może tym kijem?? jestem ciekawy jaką ma pracę i jaki zakres przynęt ogarnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Zapytaj sprzedającego...http://jerkbait.pl/topic/117235-kij-castingowy-abu-veracity/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Wam w/w wędkę .Lekko uzbrojona "micro-guide" ,co daje odpocząć nadgarstkowi ,zwłaszcza w połączeniu z lekkim multiplikatorem .Materiał "36 ton graphite" ,więc dość szybka ,zwłaszcza przy tej długości .Dość głęboko pracuje pod większym szczupakiem - największy wyjęty na ten kij 83cm ,już dał popalić .Można lekko przeciążyć ale już od 60 gram rzuty raczej ostrożne i podbijanie wolniejsze .Ale spokojnie można by go opisać do 50 gram . Pozdro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier82 Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 mam zamiar załozyć do niego citice 201. spadały ci z niej rybki czy dość dobrze trzyma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Żadna ryba mi nie spadła .Lecz mały okoń może się odbić ;-) Citicę również posiadam i łowiłem takim zestawem - jest OK .Teraz do kija podpięty mam Quantum Smoke 101 ,jest lżejszy i mniejszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier82 Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 dzięki kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi