kamildarbanski Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Cześć. Serdecznie zwracam sie z prośbą do bardziej doświadczonych łowców okoni o polecenie jakis fajnych gumowych przynęt do dlubania okoni bo niestety keitechy juz im sie przejadly???? jeżeli istnieje juz watek o takiej tematyce to prosze o wyrozumiałość i przeniesienie???? zna ktos jakis rekodzielnikow co maja jakies okoniowe killery to prosze o informacje???????? Dziękuję serdecznie za uwage 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Zamiast Keitechów czyli szukasz gum?Ja polecam Cyprysowe - szczególnie jagody http://jerkbait.pl/topic/70449-cyprys-moje-d%C5%82ubanki/ Edytowane 28 Października 2018 przez Marcyś 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Dokładnie szukam dla urozmaicenia innych ciekawych ( skutecznych ) gum okoniowych bo u mnie same keitechy w pudelku ale niestety juz sa tak "opatrzone" rybom ze czas na zmiany???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo23004 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Poszukaj w "necie" gum od Irasa. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Dziękuję zerkne na pewno???? gdyby ktoś jeszcze cos to proszę o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 sprawdz okoniowy.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 U mnie też Cyprysowe gumy robią konkretną robotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Zamiast Keitechów czyli szukasz gum?Ja polecam Cyprysowe - szczególnie jagody http://jerkbait.pl/topic/70449-cyprys-moje-d%C5%82ubanki/Szczerze polecam. Od jaskółek, przez rybkopodobne na robalach kończąc... jest co testować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Ciekawą alternatywą dla seryjnych gum są też gumy Thoffiego, który ma swój autorski wątek w dziale Lurebuilding. Obecnie jestem na etapie testowania 5 cm raczków. W moich wodach mają one naśladować bałtyckie garnele, za którymi okonie przepadają. Pierwsze wyniki pozytywne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Witam ja również polecam kolegę Cyprysa. Ma fajne robale które sprawdzają się na czeburaszce. Teraz ostatnio pojawiły się jaskółki na podobieństwo uklei i ploteczki. Również polecam kolegę Thoffiego, tu z kolei fajnie u mnie łowią rybki z pęcherzem powietrza, lub ostatnio pokazane raczki. Oboje świetni, pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Również polecam kol.Cyprysa bo wszystkie robale jego produkcji z czeburaszką sprawdzają się świetnie w porównaniu z kajtkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Ja natomiast chcialbym polecic kolege okoniowego, na forum o ile sie nie myle to pan o nicku @robertd . Chyba każdy jeden wyrob okonie w moich stronach pozeraja. Niektory modele (np narybek) potrafię na trzy godzinnej wyprawie zuzyc 3sztuki bo garbusy tak gryza, a i sandacze w nich mocno gustuja przez co szyblo nisZcza. Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Witam u mnie 90% przynęt jest od kolegi Cyprys, A jest naprawdę w czym przebierać,robale,ukleje,żylety,nano i wiele by jeszcze wymieniać,polecam bo jest różnorodność przynęt oraz ich kolorów. Pozdrawiam MarcinMal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Gumy Cyprysa !!! W wielu przypadkach kiedy zawiodły japońskie śmierdziuchy.... wodę otwierały cyprysówki. Dzięki miękkiemu silikonowi pracują jak trzeba, a wabią wszystko.... !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Pytasz w tytule o hand made ale seryjne gumki tez warto potestować. Ja ze swojej strony polecę np.Fox Spikey Shad-bardzo fajnie pracująca i skuteczna gumka. No i moim zdaniem absolutny killer,Gunki Grubby Shad-6,8,10cm.Ogień,zwłaszcza kolor Red Ghost.Naprawdę warto. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 To i ja się podpiszę pod kilkoma powyższymi wypowiedziami...a mianowicie bardzo dobre są gumy od Marcina @Cyprys'a Aaa... i jak się już na nie zdecydujesz to nie bądź zaskoczony przyłowami...liny, klenie, etc.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Tak jak wyżej gumki @Cyprys, a jak coś bardziej realistycznego to Polecę Ci wyroby Ireneusza Urbanka https://e-przynety.pl/ jak i wyroby Dariusza Librecht.Obydwu rękodzielników znajdziesz na Fb. Ewentualnie zobacz też Gumki od Robert Domagała. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Dzięki Panowie. Jest mi niezmiernie miło,że gumki się sprawdzają, aczkolwiek jest sporo modeli z którymi ludzie sobie nie radzą,lub dopiero po pewnym czasie dochodzą jakie zastosować obciążenie i jak poprowadzić daną przynętę,aby przyniosło to zamierzony efekt.Powodzenia nad wodą! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociol Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 najlepsze gumki okoniowe ma robertd i cyprys ,chodzi mi o gumy super lowne i w dobrej cenie ,nie bede wypowiadal sie na temat przynet po 20 pln za sztuke bo mam pare i niektore z nich nie nadaja sie do lowienia chociarz sa ladne ,chodzi mi o gumy ktore lowia ryby polecam robertd i cyprys 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Nie jestem alfą i omegą ale jak ktoś myśli że okoń liczy łuski na gumie to może być w lekkim szoku nad wodą z gumką super hiper hand made. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flymar Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Potwierdzam łowność shinerków od robertd- sprawdziłem na okoniach w różnych łowiskach,Kilka pstrągów też się skusiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Za praszam do mojego watku. Cos na okonie napewno sie znajdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 U mnie teżsię znajdzie coś na okonie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Ja również polecam Cyprysowe dłubanki oraz ,,żyletki" z forum - nie pamiętam twórcy ale chyba był nim użytkownik @Tony(Toni ?) (imitacja małego okonia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Dzięki ,oferta ciągle się rozszerza, pomysłów wiele,ale jak zawsze czasu mało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi