Super Arek GT Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 jak w temacie, kr?łtko i na temat, od jakich innych młynk?łw pasuje szpula do tego Shimaniaka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Super X 4000, TP XTR, Super Aero 4000 (malezja) Mam na zbyciu od Super Aero - tylko kolor jest inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Z 4000 zało?źysz jeszcze do 3000 z powy?źszych modeli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Mam trzy młynki ze szpulami podobnej konstrukcji: SuperX 400GT z 2001 r. SuperAero 4000HS (Malezja - srebrny) z 1997 i Shimano Nexave 3000R z 2002 roku i tak: Szpulka z SuperAero 4000 pasuje do SuperX 4000 i odwrotnie.Szpulka z Nexave 3000r pasuje do SuperX a nie pasuje do SuperAero 4000HS - właściwie pasuje ale obciera powierzchnią wewnętrzną o rotor.Szpulki rozmiaru 4000 nie pasują do Nexave 3000R- obcierają dolnym rantem (są za wysokie). @Arek zdjęcia podeślę na priv p?łźniej a właściwie nie wyślę bo nie ma takiej mo?źliwości. Podaj e-mail na priva . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 ok dzięki Panowie za naświetlenie tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Trochę ocierają ale da się łowić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 a od jakiego modelu były szpulki z metalowym rantem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Ostatnio kupiłem na części superX4000GTm i miał metalowy rant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Według katalogu Normark z 2004 roku roku te z metalowym rantem były w XTR, Stradic X GTM i SuperX GTM. SuperX-?łw ju?ź w tym katalogu brak.M?łj 2001 rok w komplecie miał dwie szpulki bez rantu, ale kupiłem go juz jako u?źywkę w 2004 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi