WOBLER-W1 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Nie ma sprawy . Informacje mam nadzieję przekazałeś odnośnie ustawienia bo mój szczupaczek może gościowi rękę w nadgarstku złamać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Całe info techniczne przekazałem zaraz po nagrodzeniu, chwilkę przed chwila dla paparazzich W oficjalnej relacji nawet jest fota jak szczupaczek jest wręczany. Ktoś wtedy z tłumu ze zdziwieniem "tym się łowi" Pytałem admina, ale na razie nie mam odp. najwyżej usunąć Link do relacji z zawodów:http://www.pplspin.republika.pl/index.d2013.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) Następnym razem też Ci coś uszykuję Mam nadzieję, że się spodobał zwycięzcy. Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 A i ja się postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzięki Panowie, za rok też zrobimy coś podobnego Sam wcześniej muszę pomysleć o czymś na tablicę, bo w tym roku jak mi się urodził taki pomysł to dla mnie już był czas łowienia nie strugania i zbytnio nie było z czego wybierać... Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez PGr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Ale dawno nie odświeżałem Że maj się zbliża, to tegoroczna zimowa dłubanina też się kończy, po lakierowaniu zrobię jakieś fotki wobków co uszykowałem se na 2014r. Ostatnio kombinowałem z bardzo grubym ALU i przez przypadek wyszła płaskorzeźba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Kogo moje oczy słyszą Noo Piter klasaa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) Kogo moje oczy słyszą Noo Piter klasaa ! Cześć Kuba!Jak mi to podczas grawerowania się odkleiło od wobka, to najpierw nie była taka klasa ale po chwili i przykleiłem ten kawałek "blachy" Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez *Hektor* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 TY to taki trochę jubiler, taki trochę grawer, taki troche fryzjer... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 W dyngusa zamiast lać wodą, wreszcie wylądowałem nad wodą (ostatnio 3 tygodnie temu). Ale nie ganiałem za rybkami tylko bawiłem się wobkami, końcowe etapy zimowej dłubaniny ustawianieByło tego wiec czasu trochę zeszło, nawet zbytnio zdjęć nie robiłem. Te bardziej "upierdliwe" dopracuje w niedzielę. Jeszcze dzisiaj podczas fotografowania pomieszałem te ustawione, z tymi co muszę dopracować ale w niedziele spróbuję okiełznać wszystko Te kleniuweczki akurat były proste do ustawiania...Teraz znikam...jak zdążę to później zgram i dodam dzisiejsze fotki. PozdrawiamPiotrek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Piotresku ożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Jakubie, nie każdy ma tyle czasu jak Ty W minionym sezonie miałem foty z nad wody na bieżąco wstawiać, ale jakoś tylko w maju nie zapominałem se temacik odświeżyć...Te już widziałeś kiedyś na innym forum, ale miały być lepsze fotki... Przy okazji LF2014, Marek coś mnie zapytał i zainspirował żeby równolegle do konkursu, zrobić swoje imitacje pływaka żółtobrzeżka...To były jedyne przynęty w tym sezonie, co zmusiły mnie do godzin przed monitorem podczas tworzenia.Było założenie, że mają być pływające, z odwłokiem wystającym jak owad nabierający powietrza...Samczyki bardziej z zielonkawym odblaskiem, samiczki w brązowawej tonacji.Wiosna, więc parka w tańcu godowym Wykonane tak jak większość moich wobków, tylko tu z góry ALU, a od spodu już same akryleŻeby nie wszystko od razu, jutro reszta poleci. Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez *Hektor* 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Świetnie Ci wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Kurde Piotrek !Ja chce takiego Żółtobrzeżka ! Oddam nerke za niego Świetnie Ci to wyszło, jak widać z dormy nie wypadłeś wręcz przeciwnie Pedraka od Ciebie boje się do wody wrzucać Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayk13 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zdecydowanie powinieneś mieć więcej czasu na struganie. Na łowienie pewnie też ( ), ale co do strugania jestem pewny. Zgłaszam formalny wniosek, by Ci przydzielić dodatkowy dzień w tygodniu. Jak tylko będzie przegłosowane, Twój tydzień będzie miał 8 dni. Kto jest za? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzięki Pany. Zdecydowanie powinieneś mieć więcej czasu na struganie. Na łowienie pewnie też ( ), ale co do strugania jestem pewny. Zgłaszam formalny wniosek, by Ci przydzielić dodatkowy dzień w tygodniu. Jak tylko będzie przegłosowane, Twój tydzień będzie miał 8 dni. Kto jest za?Ja jestem za Z przyjemnością ten 8dzień mógł bym wykończać przynęty, mimo ze plecy by bolały, ale w głowie relaks jak podczas wędkowania Niektóre wobki mozna by dłużej i lepiej popędzlować, no i przy dziennym świetle, czasem do 2w nocy "ciapałem", ale to nie to... Kuba, ta nerka to chyba ta z łososiowatych, strugasz takie wielkie, chyba na orki pędrak był taki normalny, do łowienia Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez *Hektor* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Żółtobrzeżki już widziałem, ale te poprzednie Świetne są. Wrzuć więcej/większe fotki bo słabo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Żółtobrzeżki już widziałem, ale te poprzednie Świetne są. Wrzuć więcej/większe fotki bo słabo widać Spokojnie, większość sfociłem, więc polecą następne Takie spore uklejki, nie mierzyłem ale na oko ~10cm z ogonkiem. Miały mieć wszystkie płetwy, ale po testach z samym ogonem (mocno wklejony żywicą, "zbrojony" drucikiem i pomiędzy drutami z tylnego oczka) tak mi się praca spodobała, że zrezygnowałem z reszty płetw, poza tym były by zbyt delikatne... Cięższe maluszki ~22mm "jajowato-kiełżowate" 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ale dałeś czadu z tym żółtobrzeżkiem i kiełżykami.SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Oj kiełże Bomba. Masz talent chłopie, masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 I jeszcze kilka uklejowatychTen przypadkowo wyszedł podobny do produkcyjnego ze sterem lubię bananiaste, chciałem zrobić pływającego i jak go zrobiłem grubaska to... Ten z przed kilku lat, poobijał się na kamieniach, przy okazji dostał ubranko jak powyższe, tylko na foto jakiś dziwny odblask się zrobił... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Kilka takich do pudełka bo podobne się pokończyłyEDYCJA: nie ta fotka, już się gubie w zdjęciach... Żeby było co za pływadłem ciągnąć 2 SDRy i jeden z mniejszą łopatką Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez *Hektor* 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jakubie, nie każdy ma tyle czasu jak Ty W minionym sezonie miałem foty z nad wody na bieżąco wstawiać, ale jakoś tylko w maju nie zapominałem se temacik odświeżyć...Te już widziałeś kiedyś na innym forum, ale miały być lepsze fotki... Przy okazji LF2014, Marek coś mnie zapytał i zainspirował żeby równolegle do konkursu, zrobić swoje imitacje pływaka żółtobrzeżka...To były jedyne przynęty w tym sezonie, co zmusiły mnie do godzin przed monitorem podczas tworzenia.Było założenie, że mają być pływające, z odwłokiem wystającym jak owad nabierający powietrza...Samczyki bardziej z zielonkawym odblaskiem, samiczki w brązowawej tonacji.Wiosna, więc parka w tańcu godowym Wykonane tak jak większość moich wobków, tylko tu z góry ALU, a od spodu już same akryleŻeby nie wszystko od razu, jutro reszta poleci. z tymi to pojechałeś nieźle 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Najpierw cisza w wątku jak makiem zasiał, a później jak ruszysz to ino z kopyta Twoje woblery to klasa sama w sobie kiełbiki i pstrunie nadal najlepsze jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi