bobesku Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Pięknie połowione "koleszko",jeden chrabąszcz dla mnie ...odwdzięczę się ładnie na "Drapieżnika Warty 2015"zdrówka ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) No muszę powoli pomyśleć o tablicy na zawody Kuba przez to że dużo nimi łowiłem zostały tylko2, spróbuję któregoś odzyskać... Edytowane 3 Czerwca 2015 przez *Hektor* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Jak nie odzyskasz to musisz zrobić ,proste Ja owadów nie strugam to chętnie przytulam takie "stworki"..Jak co to wiesz gdzie mnie szukać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Tylko że ja żadnej przynęty w 2015 już nie będę robił, niema czasu na takie pierdy w sezonie no może jeszcze widelnice i mrówę trza skończyć (zrobić i powklejać wypustki) na LF albo zostaje przejść na 2 brzeg rzeki (zwykłe wodery powinny wystarczyć), lub podjechać z 2 strony i z drzew pościągać Edytowane 3 Czerwca 2015 przez *Hektor* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Już po oficjalnym ogłoszeniu wyników, to se wkleję demko do IV tury Lure Factory 2015 moja wersja chrabąszcza majowego 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ten akurat mnie zaskoczył że zassał robala 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Najpierw lecą 4 największe z sobotnich klusek. Wszystkie ~40cm (+-1cm)...Popołudniu bardzo ciężko się łowiło, nie mogłem znaleźć sposobu na brania, w końcu rozszyfrowałem "zjadaczy ważek" 15 brań i tylko 3 ryby...Przed zmianą miejsca jeszcze "oczko" skusiło głębiej stacjonującego kluskaWieczorny na "oczko"I jeszcze późno wieczorny też na "oczko"I dwa dzisiejsze.Pierwszy głębiej (30-40cm pod lustrem) na "oczko"I na chrabąszcza przed odjazdem Edytowane 10 Czerwca 2015 przez *Hektor* 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Fajne zdjęcia a co najlepsze bardzo ładne kluski. Tak 3maj! Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Wil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 100 lat w zdrowiu życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Wczoraj sporo brań, 6 klonków się zameldowało ale średnio wielkościowo3na oczko, 2 na mrówkę, 1 na chrabąszczaDzisiaj 3h nad Prosną, najpierw szlak mnie brał, sporo brań, ale przez wiatr który robił balon nie szło dorzucić do zastoisk i nawisów pod 2brzegiem, zaciąć też było ciężko przez ten łuk na plecionce... trzeba było szukać ryb w nurcie... dopiero 9branie skuteczne:Później jeszcze maluszek ~30... i na koniec fajniejszy się trafiłschodziłem w dół rzeki żeby znaleźć miejsce do podebrania, ale w końcu wlazłem w zalane trawy, co mokrą nogawkę i kapcia na foto widać Uwalniać też trzeba było z zalanych traw Edytowane 14 Czerwca 2015 przez *Hektor* 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Wszystkiego dobrego Panie!! ...dziś masz "uro" z tego co widzę :D :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Stu lat i złowienia takich kleni:serdecznie życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 100 lat w szczególności zdrówka i taaakich rybek oczywiście na swoje wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dzięki wszystkim za życzonka Janusz arapaima ale niepowiem, jednego z kleni co ostatnio widziałem (2 kabany se wyplyneły z rynienki pod brzeg, wydawały się grube jak noga w udzie ) chciał bym skutecznie przechytrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Wszystkiego najlepszego Piotrze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Sto latek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Wszystkiego naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Karol, Rafał i Artur, wam również dzięki Kumpel z klubu zrobił fajny prezencik łowiąc na moje wypociny Dwie największe z6 kluski Darka z wieczora 42 i 43:Jakub, Ty chyba też masz takie chudsze oczko na robala malowane Edycja: Teraz patrząc coś mi się wydaje, że kolega czarnym markerem boki robala potraktował Edytowane 14 Czerwca 2015 przez *Hektor* 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jakub, Ty chyba też masz takie chudsze oczko na robala malowane Edycja: Teraz patrząc coś mi się wydaje, że kolega czarnym markerem boki robala potraktował Mam go,musiałbym przeryć pudełka,chyba,że urwałem? 2 lub 3 lata temu mi wysłałeś,pamiętam...Chyba kolega rzeczywiście maznął go z boku na czarno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Mam go,musiałbym przeryć pudełka,chyba,że urwałem? 2 lub 3 lata temu mi wysłałeś,pamiętam...Chyba kolega rzeczywiście maznął go z boku na czarno chyba pseudo chrabąszczowe białe ciapki tam były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 W tym tygodniu też coś przyfociłem na oczkokanibalboluś:przygotowany do startuna "oczko"na uklejena klonka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 TABLICA z RĘKODZIEŁAMI 2015 Witam Kolegów Strugaczy i przypominam się Z kilkoma z Was już zimą rozmawiałem, może jeszcze ktoś inny się skłoni i coś podeśle.Czasu coraz mniej, zawody 02.08.2015r. a żeby znów nie było że na ostatnią chwilę to info leci Potwierdźcie tu w temacie, albo na PW. http://www.pplspin-pleszew.pl/index.d2015zaproszenie.html Poniżej kilka fotek z lat wcześniejszych: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Ja się dorzucam....wyślę PW jak będę gotowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Może i ode mnie jakiś kiełżyk poleci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Daj namiary na pw Zresztą ja tam chce być, a nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi