wobo Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Pogratulować żony:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Remik, świetnie Wam wyszła ta kompozycja i foto I fajnie ze ucieszyły.Dodam tylko, że to wobki autorstwa kogoś innego (???) ja je ubrałem po swojemu. Łamańce przej...e się dekoruje i nigdy więcej.No i przesyłka od Ciebie tez dotarła, dzięki. Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez *Hektor* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymm Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 wobki były mojego autorstwa ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 wobki były mojego autorstwa ...To teraz mamy komplet informacji o autorach modeli do w/w zdjecia U siebie do lakierowania masz suszarke obrotowa? Balem sie na koniec, ze po wielu warstwach lakieru ( Remik wspominal ze poza kropkami szczupaki na nie lowi) stana sie jedna caloscia zamiast lamancami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Haha - fajnie że wyjaśniliście, znam woblery Szymona i na jego robotę mi to wyglądało. Piotrka o kopiowanie nie podejrzewałem i miałem zagwozdkę o co tu chodzi @Remicki - teraz te łamańce z ich pracą i z fajowym ubrankiem od Piotra będą chyba wszystko kosić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Haha - fajnie że wyjaśniliście, znam woblery Szymona i na jego robotę mi to wyglądało. Piotrka o kopiowanie nie podejrzewałem i miałem zagwozdkę o co tu chodzi @Remicki - teraz te łamańce z ich pracą i z fajowym ubrankiem od Piotra będą chyba wszystko kosić Tak to na prawdę udana konstrukcja. Trochę miałem mieszane uczucia dając je Piotrowi do malowania bo prośba ta bliska nadużyciu była. Z jednej strony Szymon nie zadowolony że niby słabo maluje, z drugiej Piotr że niby słabo struga (: Haha. Dzięki panowie za ten Projekt! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 (edytowane) Tak to na prawdę udana konstrukcja. Trochę miałem mieszane uczucia dając je Piotrowi do malowania bo prośba ta bliska nadużyciu była. Z jednej strony Szymon nie zadowolony że niby słabo maluje, z drugiej Piotr że niby słabo struga (: Haha. Dzięki panowie za ten Projekt!Na kózkę[emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Maja 2017 przez Perez. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 (edytowane) @Perez, dzięki za zdjęcie, radocha jak ktoś łowi a z ładnej fotki podwójna Dzisiaj też dostałem info że u kogoś w pudełku sterowa ukleja "BYŁA" podstawowym wobkiem boleniowo-sandaczowym...Wszystkie takie informacje cieszą Ja w tym roku mniej nad wodą to i ryb mniej, ale zaraz coś znajdę i wkleję.Pływająca ukleja, minimalnie podciąłem boki steru i po chwili zaliczyła pierwszego większego w sezonie...Klonki też mają swojego faworyta, jeszcze 3 cm brakuje w tym sezonie do pięćdziesiątkiOkonek zamiast klenia Zaraz postaram się coś na szybko dodać z ostatnich małych uklejkowatych wabików Edytowane 1 Czerwca 2017 przez *Hektor* 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zrobilem kilka maluchow uklejowatych do swoich i kumpli pudelek...Wstawianie fot z @cos upierdliwe ale sie udalo kilka z ustawiania przynet. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Jak pracują te małe uklejeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 (edytowane) Jak pracują te małe uklejeczki?Sterowe mini drgania polaczone z naprzemiennymi odskokami w boki. Nie do konca o to chodzilo, ale jest blisko...tak beda lowic.Bezstery tez mogly by byc lepsze plytkie wahadelka, mrygajace w opadzie, da sie popracowac kijem na/przy powierzchni. Swoim (wybralem te zabyt mocno pracujace) dodalem kotwiczki z "ogonkiem" zeby przygasic i podniesc tylek... Edytowane 2 Czerwca 2017 przez *Hektor* 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 100 latek i wszystkiego co najlepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Stówka ziomeczku!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Stu wielkich ryb co roku przez sto lat! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Sto lat,w tym 60 na rybach, resztę przy wobkach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Stu wielkich ryb co roku przez sto lat! 11822764_1619240248318141_4435378351499826440_n.jpg Janusz przeginasz Stówka Piotrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Sto lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Fajnie ze jeszcze w watkach "dlubacze"se sla zyczenia Dzieki Panowie. Ostatnio zrobilem 10 uklejowatych korpusikow. Mialo byc skromnie, samo dziargane alu z mala iloscia kolorow Jednak po trzech warstwach polmatu znow sie kolorowo zrobilo Tu zostaly stery, kotwiczki i ustawka; a na nastepnych wlasnie luseczki jedna po drugiej dziargam. Edytowane 16 Czerwca 2017 przez *Hektor* 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Janusz przeginasz Stówka Piotrze Eeee tam, zadne przegiecie Ta jest najlepsza co przez ostatnie lata mi wyslal Ciekawe jaka przysle za rok zeby ta przebilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Ta jest najlepsza co przez ostatnie lata mi wyslal Ciekawe jaka przysle za rok zeby ta przebilo Nie wiem, jaki masz gust, ale zgaduję - im mniej ubrania, tym lepiej. Zgadłem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 "...brunetki, bladynki, ja wszystkie was dziewczynki..." la lala LA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Mialy byc w miniony weekend,Wlasnie po pierwszych lakierach,Teraz czyszczenie oczek,Pdmalowanie i cieniowanie,No i koncowe warstwy poliuretanu...Jak zwykle niewyrobka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Konkretna robota,bolki będą miały ciężko się im oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Konkretna robota,bolki będą miały ciężko się im oprzeć Ktorys z tych po prawej tylko w takim tepie to wroci "uciekinier z ameryki" wtedy wysle oba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Ostatnio wreszcie powykańczane woblerki co juz swoje odczekały jako półprodukty Karpiki - baryłki jednokotwiczne. Planowane jako sumówki do łowienia z reki, schodzą na 0,5- 1,2m, z tym że DRy mocno wymiatają. Resztę później 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi