jaceen Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 (edytowane) Nieustająco lubię tu zaglądać ???? Edytowane 24 Maja 2021 przez jaceen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Piękne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Wszystkiego najlepszego Piotrze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 100 lat wszystkiego najlepszego i kolejnych tabunów pięknych przynęt spod Twojej reki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Wszystkiego dobrego, Zdrowia !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Chyba czas odkurzyć wątek ????Darka boleń 77 na dawno, dawno temu popelnionego "popka". 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zawsze z niecierpliwością czekam na wpis w tym wątku... Liczę, że zaraz będzie ciut więcej zdjęć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) Zawsze z niecierpliwością czekam na wpis w tym wątku... Liczę, że zaraz będzie ciut więcej zdjęć Mam poszykowane wobki, tylko zostało się zmotywować żeby je pomalować itd. A jak o zdjęcia chodzi, to ci ich u mnie ostatnio dostatek, tylko z leśnych, a nie spinningowych wędrówek ;PPozdrawiam Kuba i postaram się czym prędzej pokolorować wątek Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez *Hektor* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 dawno temu popelnionego "popka". Cofnąłem się za lata 2019 i nigdzie go nie widziałem. Ostatnio dostałem lekkiego bzika na punkcie popków i chętnie bym podglądnął bliżej tego fajniusiego woblerka. Da radę jego zdjęcie dla okularnika wkleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Ojjjj długo to trwało, lecz końca się doczekało W "pandemii" weny do łowienia, jak i do przynęt tworzenia brakowało, od kształtki do końca mogły koło dwóch lat powstawać...Chciałem je ukończyć na końcówkę sezonu sandaczowego, niestety mrozy pokrzyżowały ustawienie przynęt. Pod koniec roku udało się je zwodować i porobić kilka zdjęć.Na początek sandaczowe czternastki, z deski z palety wystrugane... w różnych odsłonach barwnych.Kiełb w niebieskim mocniej opalizujący:Kiełb "brudas":Płoć, kilka z nich dostało krótszy ster:Kleń je nazwijmy. Kilka w innym tygodniu malowane, pokrywy skrzelowe mieniące się ciekawie, a akcenty czerwieni wiśniowe wyszły:I klasyka - Ukleje. One z krótszymi sterami w większości 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Cuda proszę Pana, brakowało tego wpisu ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Prace jak zawsze z charakterem i takie... określiłbym to "naturalne". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Jedyne takie rzemiosło! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Dziękuję za miłe słowo Panowie Wątek trzeba podtrzymać skoro popełniłem wreszcie jakieś woblery Były też takie smukłe 11tki na ukleje pomalowane: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zawsze z przyjemnością się patrzy na twoją pracę. Mniejsze będą? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zawsze z przyjemnością się patrzy na twoją pracę.Mniejsze będą? ????Dziękuje. Chcesz i masz Kiełżyki około 16mm i 2gramy 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Klasyczne boleniówki, około 7,5cm i 9g, dla nich tylko pomalować na ukleję pasuje 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Klasyczne to byłby bez zbędnego poliwęglanu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Klasyczne to byłby bez zbędnego poliwęglanu Kiedyś wszystkie były z poliwęglanem, a te BSy były jakoś niedoceniane ;P To jak już je wywołałeś, były też BSy tańczące pod powierzchnią jak im się melodię zada Takie z 85mm i 8gram 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Piękne rzeczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 20 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Cześć Wam, tym razem znów zdjęcie wobów, nawet urozmaiconego zestawu, tylko post ważniejszy ???? licytujemy piękny zestaw przynęt, na Facebookowym profilu "Wedkarze dla Hani - licyyacje"https://www.facebook.com/groups/464308385223931/permalink/708817270773040/Zapraszam do udziału. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 10 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Jest, znalazłem swój wątek na 5 stronie. Witam po dwóch latach przerwy od dłubania w drewnie i pędzlowania. Tzn od kwietnia minionego roku działam, a od 2 tygodni ustawiam to co udało się wykończyć.Pokusiło mnie wystawić się na targach EVOLUTION - albo żona pokusiła! Podczas ubieglorocznej imprezy, gdy informacje wyświetlały się w mediach społecznościowych, zapytała "dlaczego nas tam nie ma". Odpowiedziałem że z naszym typem rękodzieła musielibyśmy się już zacząć szykować do przyszłorocznych, a tak będzie to wątpliwe ekonomicznie... Narobiliśmy tych "wobsów", jak Ania je nazywa i tam jedziemy.Tylko czasu brak, by zrobić sensowne zdjęcia, większość poustawiałem ostatnio, jedne jeszcze lakieruję, inne maluję dopiero, domówione stery od Konrada w drodze, oj niezły zapierdziel od początku grudnia.Jak by co zapraszam na stoisko, a jak nie to mam nadzieje, że coś zostanie. Poza tym sporo jeszcze niewykonczonych w grawerze na aluminium do malowania, lub korpusów do poskładania, których już nie zdążę zrobić na przyszły weekend.Kilka zdjęć z ustawiania i ostatnich prac, jak leci od dziś wstecz, a to gdzieś z połowa modeli: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Super, że powrót do woblerów. Piękne są. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 10 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Super, że powrót do woblerów. Piękne są.Dzięki Dla siebie zawsze będę robił jakie potrzebuję, bo od dawna nie wyobrażam sobie łowić na inne W sumie weny do łowienia nie było od covida, stopniowo wraca. Te dwa lata temu, gdybym nie połamał obu rąk i "rehabilitacja woblerowa" była wskazan przez pół roku chorobowego, to raczej też tamte by nie powstały. Takie ilości ja w/w przy klasycznym struganiu to karkołomne zadanie. Ale od czasu do czasu trzeba uzupełnić pudełko swoje i kumpli Dobra, działam dalej. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi