bobesku Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Branie jakieś było??Warta? Ten na ostatniej fotce widzę w sałacie zagustował heh...lepiej by jakiegoś grubego kleksa pokąsał;D Zima przyszła trza strugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 No, tylko jeden warciany okonesku taki z 23 się uwiesił. W lesie z wiatrem nie było tak źle, ale jak gradem sypało to szybko się zawineliśmy...Ja już sprzęcior spakowałem, koniec na ten rok. Zostało mi wykończyć uklejki, miały być bezsterowe, ale 2 dostaną małego stera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 3 bezsterowe uklejki, 73mm do 80mm. Z założenia miały być bezsterowe, z pracy górnej już jestem zadowolony, jedna z pozostałych raczej będzie musiała dostać ster... ale teraz nie gdybam, w sezonie spokojnie będę je testował i kombinował.Wykonanie i zdobienie podobne jak wcześniejsze woblery. Świeżo po pływaniu, pod spodem to nie pokładełko tylko kropla wody Uploaded with ImageShack.us Na koniec 3 z zeszłorocznych uklejek, przy okazji dostały podobny kolorek. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ładniutkie jak z bajki ale konkretnie się łuseczek nadłubałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Całkiem fajne te uklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Swietne boleniówki. Bardzo mi się podobają - naturalne. Gratki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Nieźle, nieźle panie Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Oj taka zeszłoroczna oklejkę limited edition bym przygarną. A jeszcze lepiej to dał do podmalowania (jak powyżej) ogólnie dostępnego bardzo skutecznego bez sterowca ok 9cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ładniutkie jak z bajki ale konkretnie się łuseczek nadłubałeś Ładniutkie to są te Twoje perełki W tym roku to już doszedłem do takiej wprawy z łuseczek pykaniem, że po paluszku raz za razem idzie i TV można oglądać @milupa, @obcy91, @kubaS 1, dzięki za miłe słowa @strzałka, o tych zeszłorocznych coś Ci wcześniej pisałem na PW, nad wodą zobaczysz... teraz praca by Ci przypisała, one już są przerobione... nie takie szczupakowce jak wiosną 2011... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Uploaded with ImageShack.us Jutro reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dzisiaj presja na zbiorniku tak duża, że już tuż po świcie stało się jasne, że złowienie zaporowego bolasa będzie trudne. tak nieźle, że na swojego bezsterowca zaliczyłem efektowne branie... niestety nie efektywne nie siadł!Ale humor poprawił mi kolega z klubu @Jarek755. Rano, na mojego wobka zaliczył warcianego bolasa 67cm Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Jarek, dzięki za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Ja stawiam na najmniejszego popperka. Połowi.Chyba jesteś jasnowidzem najpierw rok przeleżał w pudełku, w tym roku zaliczył kilka brań, nawet skutecznych i spoczął na dnie Warty POPER-DRINK Uploaded with ImageShack.us W odpowiedzi na zerwanie jednego, na 3 dni rozłożyłem warsztat i zrobiłem sobie mały odział podobnych <_< Kiedyś wstawię lepsze foty, muszą jeszcze dostać sygnaturkę i kilka warstw lakieru, ale to dopiero w tygodniu...teraz ruszają na pole walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Piotrku widać że kryzys Dawaj fotki. Chcemy chleba i fotek <_< Fajniusie z dalsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Hej, Dzisiaj rano wypadzik za zaporowymi bolasami, efekt to 7 brań, 73,5cm , 66cm i 71cm wyjechały, 1 rozprostował kotwiczkę...W pudełku oczywiście same samoróbki Rybki w zbiorniku trochę mi porosły i już większość to +70, pewnie +80 też jest sporo... muszę poprzeglądać jakość kotwiczek i kółeczek,bo dzisiaj 2 niespodzianki mnie spotkały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Ja dzisiaj z rana znalazłem 2 godzinki, żeby wyskoczyć za zaporowcami.Jedno puste branie, jeden garbik, jeden znów zdemolował wobka i jeden wyjechał, 72cm I jedeno foto z tych niedzielnych (71cm) PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Dzisiaj znów coś tam się działo, szczegóły w BOLENIE 2012 Wypinanie 69,5 Tylko ta moja faja, fujjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Nad Warta coś machacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Nad Warta coś machacie?? Ja trochę se odpuściłem Wrtę, ponad miesiąc już nie byłem (1zawodów nie liczę). Chopaki tego dzionka, co ja te 3zalewowe i Ty tą warcianą, 3 sztuki +60 dostali (foto na klubowej są), ale to chyba taki dobry dzionek był w WLKP, na innym zalewie znajomy też dostał jednego...Jutro jeszcze raz powtórka z zalewowcami i potem chyba na płynącej coś poganiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Dzisiaj 2 branka, pierwszy na wobka, 2 na moje żelastwo około 20g, jednak tu brak brzusznej kotwicy dał o sobie znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik1059 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Piotrek ale poszalałeś z tymi wobkami, szczerze mówiąc nie podejrzewałem Cie o taki talent . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Najpiękniejszy efekt końcowy woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Piotrek ale poszalałeś z tymi wobkami, szczerze mówiąc nie podejrzewałem Cie o taki talent . Chwilę się zastanawiałem, i pomyślałem, że to stary znajomy z Famotu, obecnie z WODNIKa zerknąłem w profil i rzeczywiście...Dominik witam na forum Przy okazji odkopałeś mi temat @rybson, dzięki I jakąś zaległą fotę odkopałem,Warciany pasiak z przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Dominik to świeża krew w naszych szeregach ( Wodnik).. nawet się nie pochwalił, że jest już na J.PL. Ale do rzeczy. Jak tam zaporowe raptorki Piotrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Dawno ich nie goniłem, po ostatnich udanych wypadach tylko raz próbowałem je odnaleźć, nawet mi się udało, ale po pierwszym żucie było coś nie tak... po3 rzutach zwiały... to pewnie były te pokutne. Obiecałem sobie że we wrześniu spróbuję je jeszcze połowić, ale na razie czasu brak i powoli inne ryby się zaczynają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 (edytowane) Dzisiaj znalazłem zastosowanie (albo to był przypadek), do jednej z tych moich uklei z płetwami... jak migrowały ogromne stada uklei, bolki wpadały w szał... tylko ze włosy z głowy se szło przez nie rwać wszystko ignorowały, wtedy zacząłem kombinować i wykombinowałem 1320punktów Edytowane 23 Grudnia 2012 przez PGr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi